שיתוף כעבור שנה וחצי...

• הוסף לסימניות
אנאלה אולי הגיע הזמן להחליף את התמונת פרופיל או איך שלא קוראים לזה? כאילו לא הייתי מצפה ממי שיש לה כזה פרופיל לצייר כאלו ציורים מושלמים... סתם תעשי מה שאת חושבת, רק מציעה

• הוסף לסימניות
אנאלה אולי הגיע הזמן להחליף את התמונת פרופיל או איך שלא קוראים לזה? כאילו לא הייתי מצפה ממי שיש לה כזה פרופיל לצייר כאלו ציורים מושלמים... סתם תעשי מה שאת חושבת, רק מציעה
תודה יקרה, על הצעתך, הפרופיל זה הלוגו שלי...אז כנראה שלא אשנה.

• הוסף לסימניות
זה ממשש קפיצה של כמה רמות!! לא תכננתי לראות את זההההההההההה!!
אנאלה מוכשרת, כל שעות האימונים שלך ניכרות מהיצירה הזו (נשמעתי מורה עכשיו???)!
מהממת. מושלם!
חחח תודה תודה! :D
(מעניין מה כן תכננת לראות בכל אופן)
נשמע שאת יודעת מה אני עושה גם בזמני הפנוי :rolleyes:
לא שיש כזה, את עוקבת אחריי? :eek: חחח

• הוסף לסימניות
מקסים!
איזה כיף להסתכל
והטקסטורה מוסיפה עדינות להכל

• הוסף לסימניות
ציורים מדהימים אחד אחד.חוץ מהצביעה היפהפייה וההרמונית,
אהבתי במיוחד את אנטומיית הידיים המוקפדת .

• הוסף לסימניות
אנאל, כמה יפה!
הבעות מקסימות כל כך!
עבודה נהדרת :)

• הוסף לסימניות
וואווו אנאל!
מדהים מדהים מדהים!
אוהבת את הציורים שלך, תמשיכי לשתף:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה