קורונה כעשירית מכלל הנדבקים היום במדינה-מבני ברק. מפחיד!

מצב
הנושא נעול.
כמות הבדיקות בארץ עלתה. זה שיש כמה חרדים חסרי אחריות שהחליטו שלא נדבקים, לא משנה את המציאות הזו. אולי רק אומר שאחוז החרדים החולים באוכלוסיה עוד יותר גבוה ממה שידוע לנו.
צדיק אני לא יודע איפה אתה חי
אני מסתובב עם חרדים מכל הקבוצות ואני נפגש עם חילונים גם
יש לי איזה מדגם מייצג...
יש המון המון חילונים שלא הולכים להידבק וכל הקורונה הזאת לא מעניינת אותם אנשים משכנעים את עצמם שבטח כבר היה להם את זה.

לאחרונה נפל האסימון גם להרבה קהילות שאין שום תועלת בלהיבדק
מי שמרגיש לא טוב שישב בבית עד כמה ימים אחרי שעובר לו החום וזהו.

אגב לי אמר רופא בקופ"ח לפני שיש חום ותסמינים זה לא מדבק אח"כ זה מדבק מקסימום ל11 יום מתחילת החום או 5 ימים אחרי החום
שמעתי שבארה"ב זה הנוהל אין תסמינים אתה לא צריך בידוד היה לך חכה חמש ימים בבית

שיתחילו עם הבדיקות הסרולוגיות ויגלו את כל הנדבקים שלא נבדקו בתל אביב.מספיק לנו עם ה'קבינט' ששונא את המגזר היקר שלנו,[תבדקו בהודעות הקודמות שלי איך הגנתי בחירוף על כל החלטה שלהם,עד עד שראיתי במו עיני את האפליה המגדרית שיוקדת שנאה] רק היום למול עיני בשמגר עמד שוטר ונתן דו''ח לבחור שהיה עם מסיכה על הסנטר,ותוך כדי עבר אטיופי חילוני בלי שום מסיכה והשוטר הסתכל ופשוט לא התייחס,פיחדתי להעיר שמא יאשימוני בהפרעה לשוטר במילוי ''תפקידו''.
לא צריך להגן בחירוף נפש על הקבינט
ובטח שלא על המשטרה (שמפלה חרדים עשרות שנים, עוד לפני שנולד הסבא של עטלף הקורונה)

אבל הקורונה היא הבעיה. לא הקבינט. הקבינט מנסה להלחם בקורונה, בגמלוניות, לפעמים גם באטימות, לפעמים גם באפליה. אבל בסוף הקורונה היא הנושא.
אבל הנתון הזה צריך לגרום לנו להזהר. לא להכנס לפאניקה חס ושלום, אבל פשוט תזכורת. כמו שהרבנים מזכירים לנו שוב ושוב, לא יזיק אם נתזכר קצת עצמנו.

ק.ג.ב. זה כאן!
לא אתפלא אם יגיעו תיכף חוקים שניתן לקבל קנסות ע"י דיווח של אזרחים, והפרסומות יהיו עבור ילדים שילשינו על הוריהם וכו'... "הלשנת? קיימת מצווה!" כמובן, הרי 'פיקוח נפש' דוחה כל התורה כולה.
לא נסחפת בכלל...

כי בבני ברק רצים כל הזמן להיבדק
בעוד בערים החילוניות הקורונה מעניינת אותם כשלג דאשתקד
כותבת רק עובדות בלי דעה...
יכול להיות שבאמת בגלל ריבוי הבדיקות מתגלים יותר חולי קורונה ,אבל הם קיימים בכל המגזרים והמקומות כך שאם נגדיל את מספר הבדיקות בכל רחבי הארץ יהיה גידול משמעותי במספר החולים.

מדינת חלם?

קרוב היה במגע עם חולה מאומת,
מה הכוונה מגע עם חולה מאומת? התקשרנו לשה"ב לשאול.
הפקידה הקישה במחשב, כנראה פילוח נתונים, ואז מקבלת תשובה מה הסיכוי שהבנאדם יחלה בקורונה.
להלן השיחה:

נ: מתי היה במגע עם החולה?
אני: לפני שישה ימים
נ: מתי בדיוק
א: אחה"צ
תיקתוק במחשב
נ:תספרי לי בדיוק מה היה
א: נסע במונית, ישב מאחורה באלכסון לחולה המאומת, חייבת לציין שמדובר במונית גדולה
נ: החלונות היו פתוחים?
א: כן
תקתוק
נ: החולה היה עם מסיכה?
א: כן וגם הנ"ל
נ: כמה זמן נסעו ביחד?
א: 12 דק'
נ: בעיה, אני בודקת....
תקתוק תקתוק תקתוק
נ: יש לו תסמינים?
א: לא וגם לאף אחד מהמשפחה שלו.
נ: אני מתיעצת.
מנגינה מעצבנת
נ: לא צריך בידוד, אבל אם יש תסמין אחד, חייב להיכנס לבידוד!!!
א: ואם יעשה בדיקה ויצא שלילי?
נ: אז מעולה אבל אם לא תעדכני על בידוד.

עשה בדיקה, יצא שלילי ולא היה בבידוד

רגע, אם החרדים גרים בקהילתיות ונדבקים יותר, זה סיבה לא לאכוף מסכות בציבור החילוני? חילוני מקורנן ללא מסכה לא יעביר את המחלה?
חרדי שבאמצע ללבוש מסכה, או אישה שיצאה לטפל בתינוק, מסוכנים לציבור יותר מחילוני שמסתובב חופשי ללא מסכה?
לכל היחס הזה אין קשר לקהילתיות החרדית. ועל זה קוצפים כולם.
אפשר לכעוס על היחס.
אבל אנשים כאן מתייחסים לזה כאילו הבעיה היא השוטרים.

מאז ימות המשטרה, אולי אפילו מזמן הבריטים, לא בדקתי, הם מתייחסים ביחס מפלה לחרדים. בנהיגה. בהפגנות. בתמימים שנקלעים לאזור הפגנות. בכל שטח.

חשוב להלחם ביחס הזה. אין ספק. אבל אנחנו אנשים מספיק בוגרים בשביל להבדיל!!!

אצלי בשכונה יש גנבים. נניח.
השוטרים לא שומרים מספיק על האזור שלי. כי הוא אזור חרדי.
אצל החילונים בוילות, השוטרים מתייחסים במהירות לכל פניה, ולא סוגרים את התיק כ"כ בקלות.

כל זה לא יגרום לי לחשוב שהבעיה היא השוטרים. הבעיה היא הגנבים. את בעיית השיטור צריך לפתור. אבל לא לחשוב שזאת הבעיה שלנו.

ומי שיגיד שבגלל השוטרים המפלים הללו, אז פרינציפ הוא לא קונה פלדלת, לא מסרג את החלונות, ולא מתקשר למשטרה כשיש גנב, כי נמאס לו כבר מהשוטרים - רפואה שלמה.

צדיק אני לא יודע איפה אתה חי
אני מסתובב עם חרדים מכל הקבוצות ואני נפגש עם חילונים גם
יש לי איזה מדגם מייצג...
יש המון המון חילונים שלא הולכים להידבק וכל הקורונה הזאת לא מעניינת אותם אנשים משכנעים את עצמם שבטח כבר היה להם את זה.

לאחרונה נפל האסימון גם להרבה קהילות שאין שום תועלת בלהיבדק
מי שמרגיש לא טוב שישב בבית עד כמה ימים אחרי שעובר לו החום וזהו.

אגב לי אמר רופא בקופ"ח לפני שיש חום ותסמינים זה לא מדבק אח"כ זה מדבק מקסימום ל11 יום מתחילת החום או 5 ימים אחרי החום
שמעתי שבארה"ב זה הנוהל אין תסמינים אתה לא צריך בידוד היה לך חכה חמש ימים בבית

יפה מאוד שהקהילות הללו למדו סוף סוף מהחילונים! איזה יופי!!!!!!

אייי.
אמר לי רופא מקופ"ח, בובע שלי שמעה מפורשות בתור לבית מרקחת, בעלי שמע בקו של יובל עובדיה, מקורות יודעי דבר סיפרו לי על אמריקה...

פשוט נפלא ומרנין, איך אנחנו לא פראיירים, לא סומכים על כל הפרופסורים החוכמולוגים האלו, ו"מבררים" הכל לבד. איזה אינטליגטיים אנחנו. אותנו לא יכניסו לשק!

נערך לאחרונה ב:
הקורונה חוגגת כי אין שם שום אכיפה לשום דבר ואנשים מקורננים עם חום יכולים להסתובב ברחובות
נכון.
רק אצל החרדים אוכפים, בתל אביב אין אף שוטר,
ורק אצל החרדים שמו אנטנות G5,
כי רק את החרדים רוצים להרוג,
ולכן רק לחרדים עושים חיסונים עם שבב...

כמה היו משעממים חיינו לולי העובדות האלטרנטיביות...

מדינת חלם?

קרוב היה במגע עם חולה מאומת,
מה הכוונה מגע עם חולה מאומת? התקשרנו לשה"ב לשאול.
הפקידה הקישה במחשב, כנראה פילוח נתונים, ואז מקבלת תשובה מה הסיכוי שהבנאדם יחלה בקורונה.
להלן השיחה:

נ: מתי היה במגע עם החולה?
אני: לפני שישה ימים
נ: מתי בדיוק
א: אחה"צ
תיקתוק במחשב
נ:תספרי לי בדיוק מה היה
א: נסע במונית, ישב מאחורה באלכסון לחולה המאומת, חייבת לציין שמדובר במונית גדולה
נ: החלונות היו פתוחים?
א: כן
תקתוק
נ: החולה היה עם מסיכה?
א: כן וגם הנ"ל
נ: כמה זמן נסעו ביחד?
א: 12 דק'
נ: בעיה, אני בודקת....
תקתוק תקתוק תקתוק
נ: יש לו תסמינים?
א: לא וגם לאף אחד מהמשפחה שלו.
נ: אני מתיעצת.
מנגינה מעצבנת
נ: לא צריך בידוד, אבל אם יש תסמין אחד, חייב להיכנס לבידוד!!!
א: ואם יעשה בדיקה ויצא שלילי?
נ: אז מעולה אבל אם לא תעדכני על בידוד.

עשה בדיקה, יצא שלילי ולא היה בבידוד
לאנשים פשוטים שלא מבינים, למה זה "מדינת חלם", כי המנגינה הייתה מעצבנת?
בלי תסמינים, פחות מ15 דקות, עם מסיכה, לא צריך בידוד (ובדיקה, זה הולך ביחד בנהלים)

נכון.

כמה היו משעממים חיינו לולי העובדות האלטרנטיביות...
פעם הבאת לפחות תציין שלא ראית על מה הגבת
ולעצם הטענה אתה יכול להתווכח כמה שבא לך
ולהקיש בין G5 ועוד כמה דברים הזויים
אבל זה המציאות לא יודע איפה אתה גר ואיפה אתה מסתובב
האכיפה בציבור החרדי היא פי כמה וכמה
אתה רוצה להתמודד עם הטענה ולהגיד שזה לא נכון?
יופי הבמה שלך

אני רק נזכר בערגה איך בתחילת הגל הראשון גם אני חשבתי כמוך וכל מי שניסה להגיד שיש אפליה מיד סימנתי אותו כרוצח פוטנציאלי שמחפש רק איך לגרום לאנשים להידבק או כהזוי המתעסק עם בעיות הG5...
עד שעבר הגל וחזרתי לענינים וחזרתי להסתובב בערים השונות ואני רואה במו עיני את האפליה המגעילה הזאת...

לא.
אבל עובדות שהובאו באשכול הזה ובמקומות נוספים- כן.

יותר יפה אלו שחכמים ולא לומדים ומכניסים את הציבור החרדי לסגרים וסוגרים לנו את בתי הכנסת
מה יותר פייק:
לומר שבחיסונים יש שבב של הבונים החופשיים
או לקרוא להגבלת כמות של 50 אנשים בבית כנסת "לסגור בתי כנסת"?

אז מה, היינו רוצים שגם בקולנוע יורידו ל50 אנשים. נו נו. בעצם אנחנו היינו רוצים שתהיה שם מגבלה של 0. הרי זה קולנוע.

אבל לכן לספר על סגירת בתי כנסת?

ומה עם חולים מאומתים? יש מידע ברור האם הם יכולים להידבק שוב או לא?

יכול להיות שבאמת בגלל ריבוי הבדיקות מתגלים יותר חולי קורונה ,אבל הם קיימים בכל המגזרים והמקומות כך שאם נגדיל את מספר הבדיקות בכל רחבי הארץ יהיה גידול משמעותי במספר החולים.

השאלה איך מגדילים. אם אנשים במקומות אחרים פחות באים להיבדק, אז יש אצלם פחות בדיקות.
אני לא מבינה למה לא מתייחסים יותר לאחוז החיוביים שיוצאים מבין כלל הנבדקים בכל מקום.
אם היו מתמקדים בזה, במקום לפרסם מספרי חולים חדשים בכל מקום, היו מפרסמים כמה אחוז חיוביים יש מבין הנבדקים בכל מקום, וזה היה מנטרל את כל הבעיה של כמה באים או לא באים להיבדק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה