כללי כעת צרפתי קובץ jpeg

• הוסף לסימניות
אשמח כעת לתגובות
תודה

קבצים מצורפים

• בת אל סופי.jpg
    KB 118.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
המשולשים בצד מידי גסים.
למה הכותרת באנגלית, השם שלך לא מספיק יפה בעברית? (או שזה בגלל הV שנמתחת)
למטה - הפרטים, להקטין.
אולי קצת להבהיר את הרקע.

• הוסף לסימניות
הרקע לא נראה לי קשור (הנייר יירטב...:rolleyes:)
למרות שהוא כשלעצמו - מאד יפה

• הוסף לסימניות
לצערי, הכרטיס לא משקף כלל עיצוב גרפי.

הוא יפה, בשביל דברים מסוימים, מה גם ש:
- הטקסטים כהים על רקע כהה, לא הולך קריא בקלות.

קצת יבש, אם הייתי מזמין עבודה מגרפיקאי, הייתי מצפה שהכרטיס לא יהיה טקסט על תמונה (שאת זה אפשר בקלות ליצור בוורד), אלא שאני יראה ביצוע שאני מבין שאני "זקוק" לגרפיקאי הזה.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
עניתי לך באשכול הקודם.
אין לי כח לכתוב שוב :(

• הוסף לסימניות
חוץ מהערות הקודמות הכתב שחור על סגול לא הולך

• הוסף לסימניות
הייתי בטוחה שזה מאפרת...

• הוסף לסימניות
סליחות על ההתקפות כאן...
מצד הקופי, הייתי מדללת את הפירוט הרב וכותבת ללא דוגמאות והסברים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה