מידע שימושי כפות מטרנה

• הוסף לסימניות
יש למישהו צורך בזה?
יש לי כמות גדולה

• הוסף לסימניות
בבית שמש יש אחת שאוספת בשביל המבצע של מטרנה וחסדי נעמי
אם רלוונטי בשבילך אחפש את המספר

• הוסף לסימניות
ארגון החסד "חסדי נעמי" וחברת מטרנה מגייסים זו השנה השמינית ברציפות את לקוחות החברה למבצע למען משפחות נזקקות. במסגרת מבצע "מטרנה מצווה" מתבקשים הצרכנים לשלוח לעמותה את כפיות המדידה של מוצרי החברה או אריזות דייסה מתוצרתה. על כל ארבע כפיות או שקיות דייסה, תורמת החברה אחד ממוצריה שיחולקו למשפחות נצרכות.
"נוכחנו לראות שהציבור מצפה למבצע הזה", מתגאה מירב אמיד, מנהלת תחום במטרנה. "הצרכנים משתפים פעולה בצורה יוצאת מן הכלל, והתוצאה המבורכת היא שמשנה לשנה נהנות יותר משפחות נזקקות מתחליפי החלב שלנו".
  • לפרטים נוספים על המבצע התקשרו 03-6777777 או לחצו כאן
תבדקי אם המבצע קיים, זה חסד עצום!!

• הוסף לסימניות
גם כשהמבצע לא קיים ניתן להניח כפיות בביתנים שלהם, הם שומרים עד לקיום המבצע.
כך אני נוהגת.

תודה, לא ידעתי.
אני שומרת במשך השנה, עד למבצע שלהם, נראה לי בחודש אדר.

• הוסף לסימניות
תודה לעונות, יש אחת מביתר שאוספת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה