כללי "כפיים לקוקה קולה"

• הוסף לסימניות
האם קוקה קולה נפגעה מהמיתון, שקשה להם לצלם עוד ידיים?:)
נראה לכם שזה לא מקצועי לעשות את זה או שזה זניח?

וכן נציגי אורט בקרו בפורום זה וראו את "הקטילות" לשלט הגדול בכניסה לירושלים וכבר שבוע שעבר תקנו את המעוות!

(סליחה על האיכות של התמונות, הכל תוך כדי נסיעה במכונית)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 521.1 · צפיות: 6
  • 83769.jpg
    KB 188.4 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
הפתרון של אורט נראה מצויין!
אני מאמין שהם למדו להבא...

• הוסף לסימניות
מה יהיה עם קוקה קולה? כל פעם פשלה אחרת. אני מתחילה לחשוב שאיזה לוזר קנה מהם את החברה.. או אולי השתלטות של חייזרים? :)

• הוסף לסימניות
עוד לפני העיצוב,
המשפט הזה עצבן אותי,
הוא מתקשר לי או לילדים קטנים או לציבור המיוחד...
(בתור אחת שלא מבינה בשווק ופרסום...)

• הוסף לסימניות
קוקה קולה מאכזבים לאחרונה.

איזה סלוגן...איזה ויז'ואל...

לא התחברתי.

• הוסף לסימניות
זו הפרוילגיה של הגדולים, שהם יכולים לעשות טעויות בלי להרגיש אשמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י n_eli;268806:
זו הפרוילגיה של הגדולים, שהם יכולים לעשות טעויות בלי להרגיש אשמה.

קבל תיקון:
דוקא בגלל שהם "גדולים" אין להם את הפריוולגיה לעשות טעות.
ועל טעויות שנעשו (וקורה:) אני מאמינה שהם מרגישים רגשות אשמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה