דרוש מידע כפיפות בטן להורדת הפאוצ' / הכרס

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אשמח לשמוע מבעלי נסיון , האם ראו תוצאות , של בטן שטוחה יותר , חטובה יותר,
לאחר שהתמידו בתרגילי כפיפות בטן
או שמדובר במיתוס ??
אין ספק שהתעמלות היא בריאות , אבל לי כרגע חשוב להתפטר מהכרס
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי זה ההזדמנות לבקש ממי שבידו תרגילי התעמלות נחוצים שיעלה לכאן

• הוסף לסימניות
כפיפות בטן במנח המוכר לכולנו - (שכיבה על הגב, ידיים מאחורי הראש ורגליים מכופפות או על כיסא) עוזר עבור השריר הישר ביטני .לצורך הדגמה- הוא מקביל לרוכסן הסוודר, יורד מאזור הסרעפת עד למטה .
מה שעוזר להכניס את שריר הבטן הרפוי הוא השריר הרחב ביטני. לצורך הדגמה- מקביל לחגורת בטן שנמתחת מצד ימין לצד שמאל של האזור התחתון של הבטן מעל האגן.
לכן, רק כפיפות בטן בשכיבה על הגב לא יועילו להכנסת הבטן, ואף יזיקו כשלא עושים אותם נכון (לנשים- אפשר הרחבה בפורום חכמת נשים)

תרגילים שיועילו להכנסת הבטן הרופפת הם שונים . אתן דוגמא אחת:
לעמוד בתנוחת זחילה, על 6 , (2 כפות ידיים, 2 ברכיים, 2 כפות רגליים שנוגעות ברצפה) גב ישר כמו שולחן , לא קעור ולא קמור, הצוואר והראש בקו ישר כהמשך לגב, ולהכניס בטן כמו שמתאמצים ללבוש בגד צר. לפני שנושפים כדי להכניס בטן חשוב מאד להקפיד על סגירה של כל השרירים הטבעתיים.

התרגיל הזה מועיל מכיוון שהפעולה של כיווץ שריר הרחב ביטני הוא כנגד כח המשיכה ולכן הוא אפקטיבי יותר.

על מנת להקשות את התרגיל אפשר לעבור למנח עמידה על 4 (2 כפות ידיים ו2 כפות רגליים שנוגעות ברצפה) ולכווץ את הבטן כמו שתואר לעיל.

על מנף להוסיף דרגת קושי אפשר לנתק כל פעם יד או רגל.

זה קשה, מאד קשה, אבל שכרו בצידו :)

יאלה לעבודה...

• הוסף לסימניות
תרגילים שיועילו להכנסת הבטן הרופפת הם שונים . אתן דוגמא אחת:
לעמוד בתנוחת זחילה, על 6 , (2 כפות ידיים, 2 ברכיים, 2 כפות רגליים שנוגעות ברצפה) גב ישר כמו שולחן , לא קעור ולא קמור, הצוואר והראש בקו ישר כהמשך לגב, ולהכניס בטן כמו שמתאמצים ללבוש בגד צר. לפני שנושפים כדי להכניס בטן חשוב מאד להקפיד על סגירה של כל השרירים הטבעתיים.

לגבי התרגיל הזה למשך כמה זמן צריך להכניס את הבטן

• הוסף לסימניות
לגבי התרגיל הזה למשך כמה זמן צריך להכניס את הבטן

תתחילי ב2 שניות נשימה- להכניס אוויר ו2 שניות נשיפה- הוצאת אוויר והכנסת הבטן. * 10 פעמים= סט תרגילים אחד.

ואז מנוחה של 5 שניות

ושוב לסט הבא, ומנוחה.

• הוסף לסימניות
שימו לב:

נשים שיש להם היפרדות בשירירי הבטן עקב הריונות אסור להם לעשות שום כפיפות לפני שיטפלו בבעיה.
הם יכולות לגרום להחמרה במצב!

• הוסף לסימניות
שימו לב:

נשים שיש להם היפרדות בשירירי הבטן עקב הריונות אסור להם לעשות שום כפיפות לפני שיטפלו בבעיה.
הם יכולות לגרום להחמרה במצב!

את יכולה לפרט ב"חכמת" איך מאבחנים היפרדות?

• הוסף לסימניות
מדהים בעיני....
האיש מדבר על כרס, ועונים לו על שרירים מסויימים...
צריך להיישיר מבט ולומר ברורות: לא נולד התרגיל שיעלים את הכרס. אם לא ייסגר מקור הכרס (הפה האוכל...) או לפחות יעבור בקרה, יהיה אפשר לעשות את כל התרגילים שבעולם, בכל מנח שהוא, כולל הפלאנקים שהוצעו כאן, והכרס לא תרד.
יש מה לעשות כדי שהכרס תרד. זה כרוך בעבודה ארוכה ומתישה, ולא תרגיל מסויים שיעלים אותה בקסם בין ליל, ואני הייתי נזהר מלתת עיצות כוללניות למישהו שאיני יודע את מצבו הרפואי, גילו, מטרותיו וכו'
גילוי נאות: הכותב הינו מדריך כושר מוסמך בוגר וינגייט.

• הוסף לסימניות
כפיפות בטן לי מאוד עזר
ממש הכניס תבטן
כמובן שצריך גם לשמור על תזונה
פעילות גופנית עוזרת רק 30% אם אני לא טועה
@אברימי זה נכון??מדריכת כושר אמרה לי פעם...

אני עשיתי כל יום ושמרתי גם על תזונה
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מדהים בעיני....
האיש מדבר על כרס, ועונים לו על שרירים מסויימים...
צריך להיישיר מבט ולומר ברורות: לא נולד התרגיל שיעלים את הכרס. אם לא ייסגר מקור הכרס (הפה האוכל...) או לפחות יעבור בקרה, יהיה אפשר לעשות את כל התרגילים שבעולם, בכל מנח שהוא, כולל הפלאנקים שהוצעו כאן, והכרס לא תרד.
יש מה לעשות כדי שהכרס תרד. זה כרוך בעבודה ארוכה ומתישה, ולא תרגיל מסויים שיעלים אותה בקסם בין ליל, ואני הייתי נזהר מלתת עיצות כוללניות למישהו שאיני יודע את מצבו הרפואי, גילו, מטרותיו וכו'
גילוי נאות: הכותב הינו מדריך כושר מוסמך בוגר וינגייט.
רגע, רגע!!
אם אני הולך כל יום שעה, רץ שעה, מתאמן ומתעמל שעתיים לא תרד לי הכרס אם אני אוכל מה שמתחשק לי??

• הוסף לסימניות
רגע, רגע!!
אם אני הולך כל יום שעה, רץ שעה, מתאמן ומתעמל שעתיים לא תרד לי הכרס אם אני אוכל מה שמתחשק לי??
אני עבדתי בחדר כושר
היו נשים שבאות להתאמן כל יום!!!
או כאלה 3 פעמים בשבוע
אבל הם לא ירדו במשקל (גם לא עלו ...)
אולי חיטוב זה נותן אבל לא יכול ממש להוריד כרס
ככה שנים...
לעומת זאת נשים שבאו חודש חודשיים ושמרו תזונה ירדו מהר ....

אבל בדר"כ ששומרים על כושר יותר קל לשמור גם תזונה

• הוסף לסימניות
רגע, רגע!!
בדיוק כך. אתה תהיה עם סיבולת לב ריאה טובה, בכושר גופני מעולה, אבל שמן.
קח בחשבון שגם יתחשק לך הרבה יותר אוכל. מה שיותיר אותך עם עודף קלורי מוגזם.

• הוסף לסימניות
כפיפות בטן לי מאוד עזר
ממש הכניס תבטן
כמובן שצריך גם לשמור על תזונה
פעילות גופנית עוזרת רק 30% אם אני לא טועה
@אברימי זה נכון??מדריכת כושר אמרה לי פעם...

אני עשיתי כל יום ושמרתי גם על תזונה
בהצלחה!!
אני לא יודע לנקוב באחוזים ולדעתי גם קשה להגדיר את זה כי זה תלוי בכל כך הרבה משתנים כמו: גיל, מין, יחס בין מסת שומן לשריר, עצימות ומשך הפעילות, תזונה ועוד, אבל ברור ששילוב בין פעילות גופנית לתזונה הוא מנצח.
צריך להבין שכאשר מבצעים דיאטה (רצחנית או לא, תלוי בקירבה לחתן או הכלה שחתונתם בקרוב, וצריך "לדפוק הופעה"..) הכוללת גם פעילות גופנית אירובית בעצימות אליה לא רגילים, הגוף מאבד בראש ובראשונה מסת שומן, אבל גם המסה הרזה - היינו שריר, מדלדלת. כדי לשמר על רקמות השריר שלא ידלדלו יש צורך לחזק אותן. כאן נכנס גם מרכיב העבודה מול משקלים, (התנגדות) לצד הפעילות האירובית ש"שורפת".
ועוד דבר: כשם שאין "דיאטה אחת שעובדת" (לדעתי, כל דיאטה שהיא - גם אכילת 5 ארוחות לחמניה ביום - תביא תוצאות טובות באשר העקרון הוא הגבלה ואכילה מודעת ללא נשנושים) כך בדיוק אין תרגיל מסויים "שמוריד כרס", ומאד לא נכון לעבוד על שריר אחד בגוף ולהזניח את השאר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה