לגבי התרגיל הזה למשך כמה זמן צריך להכניס את הבטן
שימו לב:
נשים שיש להם היפרדות בשירירי הבטן עקב הריונות אסור להם לעשות שום כפיפות לפני שיטפלו בבעיה.
הם יכולות לגרום להחמרה במצב!
את יכולה לפרט ב"חכמת" איך מאבחנים היפרדות?
רגע, רגע!!מדהים בעיני....
האיש מדבר על כרס, ועונים לו על שרירים מסויימים...
צריך להיישיר מבט ולומר ברורות: לא נולד התרגיל שיעלים את הכרס. אם לא ייסגר מקור הכרס (הפה האוכל...) או לפחות יעבור בקרה, יהיה אפשר לעשות את כל התרגילים שבעולם, בכל מנח שהוא, כולל הפלאנקים שהוצעו כאן, והכרס לא תרד.
יש מה לעשות כדי שהכרס תרד. זה כרוך בעבודה ארוכה ומתישה, ולא תרגיל מסויים שיעלים אותה בקסם בין ליל, ואני הייתי נזהר מלתת עיצות כוללניות למישהו שאיני יודע את מצבו הרפואי, גילו, מטרותיו וכו'
גילוי נאות: הכותב הינו מדריך כושר מוסמך בוגר וינגייט.
אני עבדתי בחדר כושררגע, רגע!!
אם אני הולך כל יום שעה, רץ שעה, מתאמן ומתעמל שעתיים לא תרד לי הכרס אם אני אוכל מה שמתחשק לי??
בדיוק כך. אתה תהיה עם סיבולת לב ריאה טובה, בכושר גופני מעולה, אבל שמן.רגע, רגע!!
אם אני הולך כל יום שעה, רץ שעה, מתאמן ומתעמל שעתיים לא תרד לי הכרס אם אני אוכל מה שמתחשק לי??
אני לא יודע לנקוב באחוזים ולדעתי גם קשה להגדיר את זה כי זה תלוי בכל כך הרבה משתנים כמו: גיל, מין, יחס בין מסת שומן לשריר, עצימות ומשך הפעילות, תזונה ועוד, אבל ברור ששילוב בין פעילות גופנית לתזונה הוא מנצח.כפיפות בטן לי מאוד עזר
ממש הכניס תבטן
כמובן שצריך גם לשמור על תזונה
פעילות גופנית עוזרת רק 30% אם אני לא טועה
@אברימי זה נכון??מדריכת כושר אמרה לי פעם...
אני עשיתי כל יום ושמרתי גם על תזונה
בהצלחה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים