עזרה כפפות ח"פ כחולות

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג?
חיפשתי ביש באשדוד
אין בכלל כפפות ח"פ למעלה משבוע (או שהעובד הערבי משקר עלי כי הוא מתעצל להראות לי איפה הן)
איפה אפשר עוד למצוא?
באשדוד

• הוסף לסימניות
חברה,
לא יודעת אם אתם יודעים.
יש מחסור בכפפות ויניל, זה הפך למוצר יקר מאד!

אם יש למשהו מושג איפה אפשר להשיג - בכל מקום בארץ, אודה לו.
כבר חצי שנה שאין באזורי.

• הוסף לסימניות
טוב,
היום סופסוף מצאתי במכולת שלנו בבי"ש
במחיר של מעל 40 ש"ח לחבילה

• הוסף לסימניות
עוקבת
מצאנו חבילת כפפות אחת אחרי כמה חודשים ללא כפפות
נשמרת בארון למעלה ורק אמא מביאה למי שצריך...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אם אתן מחפשות כפפות רגילות, לא כחולות - יש בשוק העיר בקניון רמות.

• הוסף לסימניות
אני קניתי את החבילה האחרונה בחנות חד פעמי ליד הבית. (בבני ברק)
אבל עכשיו מתכננת להזמין מאלי אקפרס.

• הוסף לסימניות
זה הזוי
יש מחסור מטורף כי רוב הייצור והייבוא הולך ללקוחות רפואיים, ועד שהם ישתלטו על הביקושים ייקח עוד כמה חודשים.
כפפות שלפני פחות משנה שילמנו 15-20 ש"ח עולות היום 40-44 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני מצאתי בבתי מרקחת במחיר יקר כמובן

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג?
חיפשתי ביש באשדוד
אין בכלל כפפות ח"פ למעלה משבוע (או שהעובד הערבי משקר עלי כי הוא מתעצל להראות לי איפה הן)
איפה אפשר עוד למצוא?
באשדוד
למה דווקא כחולות? מה יש בזה?
אם את צריכה כמה בודדים (בשביל תחפושות או משהו כזה) אני יכולה להביא לך.
כי יש לנו פתוח. ואם קופסה שלימה, אני צריכה לבדוק במחסן אם הנגלה הבאה זה כחול או לבן.

אה, והמידה לארג'.
מדיום עכשיו זה לבן אצלינו.

לא התעמקתי בצבעים..
אה, ועוד משהו, יש 2 סוגים של כחול. יש את הלבן בלי אבקה שנצבע כחול ויש את הרכים האלו של רופא שיניים. נראה לי זה כן עם אבקה. איזה את רוצה?

בשמחה

• הוסף לסימניות
למה דווקא כחולות? מה יש בזה?
אם את צריכה כמה בודדים (בשביל תחפושות או משהו כזה) אני יכולה להביא לך.
כי יש לנו פתוח. ואם קופסה שלימה, אני צריכה לבדוק במחסן אם הנגלה הבאה זה כחול או לבן.

אה, והמידה לארג'.
מדיום עכשיו זה לבן אצלינו.

לא התעמקתי בצבעים..
אה, ועוד משהו, יש 2 סוגים של כחול. יש את הלבן בלי אבקה שנצבע כחול ויש את הרכים האלו של רופא שיניים. נראה לי זה כן עם אבקה. איזה את רוצה?

בשמחה
צריכה לתחפושת ולכן מחפשת S
אם לא אמצא, אשמח ממש, זקוקה ל-6 זוגות

• הוסף לסימניות
אין להשיג כפפות לא ויניל-ללא אבקה, ולא ניטריל- שחורות/כחולות
אפי' הפשוטות יותר עם האבקה שהורסת את היד עולה 39 ש"ח!!!!!!!
הזוי המצב, למרות שאנשים לא משתמשים בכפפות בגלל הקורונה, אלא לצורך שמירת עור הידיים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין להשיג כפפות לא ויניל-ללא אבקה, ולא ניטריל- שחורות/כחולות
אפי' הפשוטות יותר עם האבקה שהורסת את היד עולה 39 ש"ח!!!!!!!
הזוי המצב, למרות שאנשים לא משתמשים בכפפות בגלל הקורונה, אלא לצורך שמירת עור הידיים.

אני קניתי ביום שישי
ללא אבקה
לבנות
ב50 שקל חבילה
זה ממש יקר
לא???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה