כללי כפתורים באינדיזיין אינטרקטיבי

• הוסף לסימניות
כאשר יוצרים מסמך אינטרקטיבי באינדיזיין ומשתמשים ב- hyperlinks בתור כפתורים, האם יש אפשרות ליצור אלטרנטיבה שתתפקד כמצב של rollover כמו בכפתור רגיל?

• הוסף לסימניות
אם הבנתי אותך נכון, אין שום סתירה.
כפתור יכול לקבל Rollover ואפשר גם לתת לו הגדרה לאן להגיע עם קליק.

קבצים מצורפים

• דוגמה.rar
    KB 21.9 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
אפשר את הקובץ הפתוח?
אז בעצם אני עושה ככה לאובייקט כדי שיהיה כפתור:
הגדרת היעד לאן להגיע נעשית בחלון ההיפרלינק. ובנוסף אני הופכת לכפתור בשביל מצב rollover?

• הוסף לסימניות
...?

• הוסף לסימניות
הקובץ נמחק מזמן.
הגדרת היעד יכול להיות גם בכפתור.

• הוסף לסימניות
נכון, אבל איך ליצור רשימה של יעדים שאליהם אגדיר? זה לא נותן לי פשוט את מספרי העמודים הקיימים.
(בזמנו הגדרתי סימניות בשביל זה וזה הסתבך, והפתרון היה שימוש בהיפרלינקים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1519473:
זה לא נותן לי פשוט את מספרי העמודים הקיימים.
למה לא נותן?

קבצים מצורפים

• 600.jpg
    KB 161.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
זה לא נותן בשימוש ב-go to destination
אם רוצים להשתמש בנ"ל, איך מגדירים שהיעד הוא מספר דף? (רציתי פורמט PDF ולא SWF)

• הוסף לסימניות
אעשה סדר:
הגדרתי כפתורים עם "go to destination" ובדף היעד הגדרתי אובייקט כסימניה, ככה הפכתי אותו ליעד.
נהיה בלאגן עם הסימניות כי קראתי להן בשמות בעברית. הפתרון שלכם היה שימוש בהיפרלינקים, שאגדיר היפרלינק ולאן יוביל..
בהיפרלינק עצמו אני רוצה להגדיר מצב רולאובר. יש או אין ואיך?
או אם יש דרך טובה יותר להגדיר כפתורים ולקבל פורמט PDF נח.

• הוסף לסימניות
אין קשר בין היפרלינק לכפתור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה