Elementor כפתור - הוספת וריאציה של מוצר ב-AJAX

• הוסף לסימניות
מהי הדרך הקלה ביותר ליצור כפתור שלחיצה עליו תוסיף וריאציה של מוצר (שהוגדרה מראש) ב-AJAX (בלי לרענן את הדף) לסל הקניות?

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון שכשנמצאים בסל הקניות יוכלו להוסיף וריאציה בלי לחזור לחנות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כפתור הוספה לסל נראה לי יעשה את העבודה.
אבל מריח לי כאילו כבר חשבת על זה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תוסף פשוט שיעשה את העבודה - התקנה, הפעלה וסיימנו (אין הגדרות, ישר ולעניין) :
ניסיתי אותו על ליסטינג של ג'ט.

• הוסף לסימניות
תוסף פשוט שיעשה את העבודה - התקנה, הפעלה וסיימנו (אין הגדרות, ישר ולעניין) :
ניסיתי אותו על ליסטינג של ג'ט.
זה גם מרענן את רשימת המוצרים שבוידג'ט עגלה (בתפריט העליון)?

• הוסף לסימניות
זה גם מרענן את רשימת המוצרים שבוידג'ט עגלה (בתפריט העליון)?
אכן כן.
רק למען האמת לא הבנתי איך הגדרת את הווריאציה מראש. כך שלא ברור לי לגמרי אם זה יעזור.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סוג מוצר - מוצר עם וריאציות.
אם אתה מציג את המוצר בהוספה לסל מותאם עם הווריאציות שלו (רלוונטי גם לליסטינג של ג'ט עם הוספה לסל), אחרי התקנת התוסף ההוספה של המוצר תתבצע בajax

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני רואה עכשיו שבמוצרים פשוטים (בלי וריאציות) האז'אקס עובד.
הבעיה היא שאלמנטור לא מאפשר לי להכניס את ה-ID של הווריאציה לכפתור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה