כללי כפתור לא מוכר שמפריע/עוזר מאד (בעבודתי) באילוסטרור...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה זה הכפתור prespective grid tool (זה שמעל מעבר הצבעים שנראה כמו רשת), מה תפקידו והכי חשוב- איך מבטלים אותו?!? לא עוזר "בטל".
פשוט לא יכול לעבוד... הורס לי ת'עיניים..

עכשיו הוא מפריע לי, אבל אני בטוח שיש לו חשיבות רבה...

תודה לכל המגיבים!!! :)

• הוסף לסימניות
זה של הפרספקטיבה, באמת מעצבן תתרגל ללחוץ קונטרול שיפט I
יכול להיות שיש דרך לחסום את זה לא התעמקתי אף פעם.

• הוסף לסימניות
תודה רבה נעמי!

הבנתי שזה של הפרספקטיבה, אבל לא הצלחתי לרדת לעמקו של הכפתור הלז...
יש לך מושג מה תפקידו?!
ולא עזר ctrl+shift+i
או שצריך לסמן/להחסיר משהו באובייקטים או במסך?? :confused:

וואו, עיפתי.. תודה רבה וסליחה! :)

• הוסף לסימניות
אם כוונתך כמו שמופיע בתמונה למטה,
רק תלחץ על הX בהכפתור הזה למעלה בצד שמאל

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2012-03-12 at 9.12.41 PM.png
    KB 59.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל הכפתור הזה נעלם לי...:confused:

• הוסף לסימניות
איתרתי אותו עם ההגדרות, תודה רבה! :)
ומה תפקידו, אם אפשר?
טנX אגיין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה