קורונה כצפוי - אושרו הקלות בסגר הנוכחי.

• פותח הנושא שרות
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קודם כל בטקס דתי 10 במקום סגור ו 20 במקום פתוח ועוד יתכן שמשפחה גרעינית נחשבת 1
ובברית, זה ודאי לא מופקע, אלא שצריך להגיע מעיר אחרת, וזה מותר.
אכן, אבל תרשה לי לפקפק בריאליות של אירוע עם 10 אנשים (כולל נותני שירות) בפנים או 20 בחוץ..
אני קצת חי את העולם הזה..

מי שנוסע מחוץ לעיר בשביל ברית שעומדת במגבלות - שיהיה לו מזל טוב, סיכוי טוב שהוא גם הסנדק.

• הוסף לסימניות
אכן, אבל תרשה לי לפקפק בריאליות של אירוע עם 10 אנשים (כולל נותני שירות) בפנים או 20 בחוץ..
אני קצת חי את העולם הזה..
תפקפק..
בכל הבריתות שאני הייתי לא היו המונים. חוץ מדודים וגם הם לא באופן מלא, לא הרבה יותר מעשרים איש.
ועוד פעם כאשר מדובר במשפחות גרעיניות.
ועוד מה אתה מציע שלא יעשו ברית או בפחות מעשר אנשים..
אם תאסור להגיע מחוץ לעיר גם לקרובי משפחה גם ברית לא תהיה.

• הוסף לסימניות
אני לא מציע שום דבר..

ו'לא הרבה יותר מ20' זה לא 20
וזה כולל גברים ונשים, ולכאורה גם נותני שירות

אגב, למי שלא יודע, אין כזה דבר 'קפסולות' באירועים.. זו המצאה חביבה ולא חוקית

ושלא אובן לא נכון, אני מייחל ליום שבו נחזור לאירועים גדולים, (אני 'קצת' מתפרנס מזה..) אבל כרגע באמת שצריך לעשות סטופ, ההפקרות עברה כל גבול.

• הוסף לסימניות
ברית, חתונה ובר מצווה
מותר לצאת לברית, חתונה ובר מצווה הנערכים על פי ההנחיות, ובלבד שהאירוע הוא של קרוב משפחה – סבים וסבתות, הורים, בני זוג והוריהם, ילדים, נכדים, אחים או אחויות וילדיהם, דודים או דודות, או השתתפות של עורך נישואין בחתונה ושל אדם נוסף המשמש כעד
אין מצב שהאירוע יהיה על פי ההנחיות, אם זו רשימת המוזמנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה