כרגיל מכיוון שאתם לא נוהגים להעלות חומרים -אני מעלה :P

• הוסף לסימניות
סרט לבת מצווה שעשיתי אתמול:

התחלתי לעבוד ב-12 בערך בלילה או קצת לפני, עד 6 בבוקר בערך, מכיוון שהבת מצווה היתה היום...

יש באמצע קצת חלקים שמיועדים למשפחה ואולי טיפטיפה משעממים אך אני מחכה לחוו"ד באופן כללי... (יש גם אפקט יפה מאפטר...)
וגם כמה הייתם מתמחרים.

להשתמע (תעלו דוגמאות...)

נ.ב. מיועד לצפייה ולחוו"ד בלבד, אנא לא להוריד ולשמור במחשב אלא למחוק לא יאוחר מיומיים לאחר ההורדה, זה התנאי להורדה.

http://www.jumbomail.co.il/flUploadComplete.aspx?sid=a9b853931e0f48d18112f5852eb599f6

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את האלבום, מוסיף הרבה!!!

• הוסף לסימניות
חינני,
ההתעמקות בשם שירה היתה קצת טרחנית מידי אבל אני מניחה שזה היה רצון הלקוחה.

• הוסף לסימניות
אכן כך.

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה.
האפקט באמצע באלבום מאפטר מוסיף מאד!
לדעתי הסוף היה יכול להיות יותר וואו.
תימחור? לא פחות מאלף חמש מאות ש"ח

• הוסף לסימניות
לגבי מחירים

רציתי לשאול גם אני עושה דברים מדהימים אבל בכלל לא במחירים כאלה אנשים ממש נבהלים כששומעים מחירים כאלה המצגת האחרונה שעשיתי לבת מצוה היתה 10 דקות שבה הסרטתי ערכתי עם אפקטים והכל ולקחתי רק 600 ש''ח אני יודעת שזה זול אבל אנשים בכלל לא ירצו אם אני אקח יותר מה אתם אומרים לא לעשות או לעשות במחירים האלה?

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם לפי שעה הרווחת משהו או שבחשבון השעות רק הפסדת? כי זו לא חכמה לעשות בזול מאד ולא להרויח והעיקר שיבואו. לפעמים כדאי רווח אמיתי מלקוח אחד מהפסדים או רווחים קטנים מאד מהרבה לקוחות. וחוץ מזה כשתעשי אותך גדולה תהיי כזאת ואנשים יעריכו אותך גדולה ושווה

• הוסף לסימניות
600 ש"ח בשביל מצגת ועריכה קלה ללא עבודה על אפטר זה בסדר. (רוב העורכות עושות את זה ביום אחד)
צילום אמור להעלות את המחיר.
והסיבה שלא ישלמו לך יותר זה כי את לא שווה יותר! כלומר אם חברותיך למקצוע עובדות במחירי בדיחה מדוע שהטיפוס החרדי הממוצע ישלם לך יותר? (ובנינו מה הוא מבין במקצועיות ועבודה נקייה.. הוא רואה אפקטים מהוליווד ופחות שקלים שיוצאים מהכיס - יותר מיזה הוא לא צריך)

• הוסף לסימניות
קודם כל אין לי בכלל הרבה לקוחות אצלי זה רק מפה לאוזן והאמת שאני לא מסתכלת על השעות לוקח לי להכין קליפ בערך שבועיים ואני עובדת רק בלילה. ולדוגמא מישהי פנתה אליי אתמול שאני אעשה לה קליפ לבת מצוה וישר היא שואלת כמה זה עולה לי אני מקוה שלא יקר אם אני אגיד לה למשל 1000 ש''ח היא ישר תברח אז מה אני אעשה לא אעשה?

• הוסף לסימניות
אם את מאמינה בעבודתך והיא תהיה טובה יבואו אלו שמוכנים לשלם יקר ככה זה אצלי, היא אומרת לי חיפשתי הרבה מאוד אצל אנשים עד שהגעתי אליך אז תעשה לי עבודה טובה, ושאלתי על המחיר היא אמרה לי 1000 ש"ח בסוף סגרנו על 1200 ש"ח ועשיתי לה את זה, וזה יצא יפה, כמובן שיש באמצע 2-3 דקות שכמעט לא עשיתי כלום כי זה רק בעצם וידאו מוכן.
לדעתי אם את עובדת שבועיים בלילות ואת לוקחת 600 שקל, את בסכנה לעוף מהפורום הזה...:)
בקיצור קחי כמו שצריך ותסנני את הטובים.

• הוסף לסימניות
למה להתבטאות כך

סך הכל התייעצתי למה להתבטאות בצורה כזאת לעוף מהפורום. ממש סליחה?ותודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ilana;508610:
סך הכל התייעצתי למה להתבטאות בצורה כזאת לעוף מהפורום.

אל בהלה... הוא צחק צחוק עצוב...
חפשי אשכולות המדברים על איך לקחת מחירים ותביני על מה הוא דיבר.

• הוסף לסימניות
מי שבכל זאת רוצה לראות קליפ לבת מצוה שהכנתי ולתת לי חוות דעת ולומר לי אם הוא שווה 600 ש''ח או יותר שיתן לי את המייל שלו ואני אשלח לו.

• הוסף לסימניות
אני לוקחת 100 ש"ח לדקה.
תמיד בסוף אני מרגישה שעבדתי יותר וזה לא ממש השתלם לי.
אני גם עורכת בערבים ולא באופן קבוע. ולכן זה נח לי שמדי פעם יש לי רווחים מהצד.
אשמח אם תשלחי לי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גם לי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני רוצה לראות את המצגת שעשה פופקו-
אבל למרות האינטרנט המהיר- ההורדה לוקחת כמה שעות טובות ובאמצע ההורדה נתקע-
מישהו יודע למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנטה;508868:
אני רוצה לראות את המצגת שעשה פופקו-
אבל למרות האינטרנט המהיר- ההורדה לוקחת כמה שעות טובות ובאמצע ההורדה נתקע-
מישהו יודע למה?
זו הדרך שאתר ג'מבו מייל משכנע אותך להיות מנוי בתשלום...

• הוסף לסימניות
את זה הבנתי
אבל כמה זמן בכ"ז לקח לכם להוריד את הקובץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנטה;508875:
את זה הבנתי
אבל כמה זמן בכ"ז לקח לכם להוריד את הקובץ?
הוא כבר מוריד 3 שעות ועדיין לא סיים 40%...

• הוסף לסימניות
גם לי לקח זמן, לא זוכרת כמה, אולי 3 או 4. אבל 40% נשמה קצת מוגזם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה