קורונה כרגע מספר הנדבקים הגבוה ביותר זה בתל אבי !!!איפה כל האנשים שעשו בזמנו רעש על בני ברק?נעלמו???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
פשוט אי אפשר להשוות...
יש בתל אביב כפול שלוש תושבים מבני ברק בערך.
כמה חולים היו בבני ברק?
וכמה יש עכשיו בתל אביב?
זה לא מתקרב.

כמה נפשות יש בבית בתל אביב? וכמה נפשות יש בבית בבני ברק?
כשאחד ממשפחה נדבק ברב המקרים גם בני הבית נדבקים.
אז במשפחה בני ברקית כשאחד מבני הבית נדבק יכולים להדבק עוד 5,8,10 נפשות...
ומשפחה תל אביבית??????

• הוסף לסימניות
ומשפחה תל אביבית??????
אמרו את זה כבר. מזמן.
אבל זה לא משנה את המציאות ואת העובדות.
ואם נכנס לנתונים האלה,
הם יביאו בחזרה את הנתונים שמספרים שרוב ההדבקות אצל עובדים זרים.

וכל מי שמדבר על לא להבליג,
מעניין אותי מאד מה יענה ר' חיים קנייבסקי
אם ישאלו אותו על הנושא:)

• הוסף לסימניות
ותשובה ל @Tweenset.
ישנה קבוצה כאן בפרוג, שהחליטה שכל מי קורא תיגר על התנהלות בציבור החרדי בעניין הקורונה הוא אויב, שונא, וכנראה איזה חילוני נסתר שבא לטנף על הציבור החרדי, ובהחלט אפשר לסדר לו משרה בערוץ 10!

אז צר לי לאכזב, אבל אף אחד לא בא ללכלך על הציבור החרדי, באנו לעורר, באנו להתעורר, באנו למחות!
בכדי שבעוד תקופה כשנאלץ לערוף איזושהי עגלה בת שנתה בנחל, נוכל לומר בכאב: "ידנו לא שפכו את הדם הזה ועינינו לא ראו!"

כל סיבה אחרת להתנהגות האנשים כאן הינה שקר מוחלט!

כמדומני שאחר ההסבר הקצרצר הזה, כבר אין שאלות מדוע כל אותם יפי נפש, אינם הולמים ביריב חזרה.
הם אינם יפי נפש, הם חרדים לדבר ה' ולגורל אחיהם.
הם אינם במריבה, הם היו בעצרת התעוררות.

ובאותה מידה שלא אתפוס אשה מהציבור הכללי ברחוב ואטיף לה על צניעותה המדורדרת, כך לא אתפוס אי מי מהציבור בכללי ואטיף לו על אי ציות לחוקי משרד הבריאות.
כי "כשם שמצווה לומר דבר הנשמע, כך מצווה שלא לומר, דבר שאינו נשמע!"

• הוסף לסימניות
ומשפחה תל אביבית??????
זה מה שתמיד אמרתי. בבני ברק אחד נדבק שווה 10 בתל אביב אחד נדבק מדביק כלב.
ולגופו של עניין. זה לא יעזור. ומכאן לא תבוא הישועה.
אני מניחה שבג"ץ הם לא ניקים בפרוג ולא ישנו את דעתם המשפיעה על התקשורת והציבור.

• הוסף לסימניות
ותשובה ל @Tweenset.
ישנה קבוצה כאן בפרוג, שהחליטה שכל מי קורא תיגר על התנהלות בציבור החרדי בעניין הקורונה הוא אויב, שונא, וכנראה איזה חילוני נסתר שבא לטנף על הציבור החרדי, ובהחלט אפשר לסדר לו משרה בערוץ 10!

אז צר לי לאכזב, אבל אף אחד לא בא ללכלך על הציבור החרדי, באנו לעורר, באנו להתעורר, באנו למחות!
בכדי שבעוד תקופה כשנאלץ לערוף איזושהי עגלה בת שנתה בנחל, נוכל לומר בכאב: "ידנו לא שפכו את הדם הזה ועינינו לא ראו!"

כל סיבה אחרת להתנהגות האנשים כאן הינה שקר מוחלט!

כמדומני שאחר ההסבר הקצרצר הזה, כבר אין שאלות מדוע כל אותם יפי נפש, אינם הולמים ביריב חזרה.
הם אינם יפי נפש, הם חרדים לדבר ה' ולגורל אחיהם.
הם אינם במריבה, הם היו בעצרת התעוררות.

ובאותה מידה שלא אתפוס אשה מהציבור הכללי ברחוב ואטיף לה על צניעותה המדורדרת, כך לא אתפוס אי מי מהציבור בכללי ואטיף לו על אי ציות לחוקי משרד הבריאות.
והנה תושבה ל @מטאלי -
ישנה קבוצה כאן בפרוג שכל מה שהתקשורת אומרת-קדוש,
בתקופות השיא של הקורונה הם צעקו וגינו כל מה שזז (בלי מסיכה כמובן ;) )
הם מילאו פורומים שלמים בהגיגים מלאי האשמה
איפה הם אותם ניקים?
לאיפה הם נעלמו?
נגמר להם הדיו במקלדת?
או ש:לא תל אביב זה לא בני ברק.....

• הוסף לסימניות
והנה תושבה ל @מטאלי -
ישנה קבוצה כאן בפרוג שכל מה שהתקשורת אומרת-קדוש,
בתקופות השיא של הקורונה הם צעקו וגינו כל מה שזז (בלי מסיכה כמובן ;) )
הם מילאו פורומים שלמים בהגיגים מלאי האשמה
איפה הם אותם ניקים?
לאיפה הם נעלמו?
נגמר להם הדיו במקלדת?
או ש:לא תל אביב זה לא בני ברק.....
הנה הם כאן, בראש מורם ובגאון מודים לה' שזכו להציל חיים, ולעורר שוודאי יש עוד ששומרים טוב יותר בזכות אותם פורומים שלמים שהם מילאו!

• הוסף לסימניות
ומשפחה תל אביבית??????
בתל אביב - הכלב :)

• הוסף לסימניות
הנה הם כאן, בראש מורם ובגאון מודים לה' שזכו להציל חיים, ולעורר שוודאי יש עוד ששומרים טוב יותר בזכות אותם פורומים שלמים שהם מילאו!
רוצה להזכיר שהפורומים הנ"ל דיברו על 'ציבורים מסוימים בציבור החרדי'
וכן -מהכירות קרובה מאד עם חלק מאותם 'ציבורים' הם משום כיוון לא נמנים על קוראי פרוג....
הפורומים הנ"ל שימשו יותר כהטלת רפש בציבור ללא תועלת

• הוסף לסימניות
ח"כ אזולאי לסגה"ש מקלב במליאת הכנסת: מתוך דאגה למדינת ת"א. האם שוקלים לצמצם את התח"צ בת"א כדי למנוע התפשטות הנגיף? מקלב: לא עושים מידה כנגד מידה, לא כך חונכנו.

• הוסף לסימניות

משתדלים לציית להנחיות כי כך הורו לנו.
מי שמציל חיים זה רק בורא העולם.

ובעיקר,
מי שמסתכל למתחולל בכל גווני האוכלוסיה בעיניים פקוחות.
מבין ששום דבר לא מוחלט.
ולמרות כל הידע על התנהלות הנגיף, רב הנסתר על הגלוי.

• הוסף לסימניות
הפורומים הנ"ל שימשו יותר כהטלת רפש בציבור ללא תועלת
מעניין איך פרשנות, הופכת לעובדה!

רוצה להזכיר שהפורומים הנ"ל דיברו על 'ציבורים מסוימים בציבור החרדי'
וכן -מהכירות קרובה מאד עם חלק מאותם 'ציבורים' הם משום כיוון לא נמנים על קוראי פרוג....

חלק אמרתם...
משום מה ברור לכם שאף אחד מהם לא קורא כאן...
ברור לכם שאנחנו המתריעים, כוונות זדון היו לנו...
חכמינו האירו את עיננו שבימינו נבואה ניתנה ל...!
אין לי וויכוח עם נביאים, בפרט שהם בני זמננו!!!

• הוסף לסימניות
ברור שעכשיו כבר לא צריך לסגור כלום
כי ניסו בל"ג בעומר
במאה שערים הצטופפו עשרות אלפים
נדבקו
לא בדקו
היו מאות חולים
ולא קרה כלום
העולם ממשיך ללכת
אז למה לסגור
הנסיון הוכיח את עצמו

(מבוסס ע"פ דברי חרדי דובר משרד הבריאות שמונה להשמיץ את הציבור החרדי)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
הם לא צריכים לשמור על החוק?
עד כדי ככך שמראש לא תאמרי כלום כי הם לא ישמעו?

• הוסף לסימניות
מכירים את הבדיחה -
אדם עלה לאוטובוס ולפתע הקיא על היושב לצידו, ההוא אומר תראה איזה אדם מגעיל אתה - עונה לו המקיא - אני מגעיל? אתה מלא בקיא עליך ומעיז לדבר.....

לא מעט מאנשי התקשורת [כן, גם כותבים/ות בפרוג הם אנשי תקשורת] דוברים, יועצים וכו' וכו', העיזו לטנף פיהם כנגד המגזר החרדי, לא שומרים על הכללים, כל מנין של עשרה אנשים במרתף סודי נהפך אצלהם לכותרת ראשית, מוסרי הנפש הם אלו שרוצחי הנפש כך אמרו....
ולאחר זמן מה, כאשר הגלגל התהפך עליהם, והציבור החרדי זכה לקיתונות של הכפשה, לאנטישמיות שלא הייתה דוגמתה [אולי לאחר רצח רבין], לשנאה יוקדת ואמיתית, לא כזו שמלווה בסיפורים כל אחד מהם הרגיש שהחרדים הם אלו שגרמו לקורונה בישראל, ואני לא אומרת על סמך פרשנות, או על סמך קריאת עיתונים, אני חווה את זה בעבודה [רק החרדיות מבני ברק לא חזרו לעבוד.... ] אני אומרת את זה משיחות עם חברות שנמנות על מגזרים אחרים, וכן - גם קוראת את מילותיהם של אותם דוברים/יחצני''ם/יועצים/כתבים/שדרים וכו'.

והנה היום בבוקר ערוץ כאן [11] מעלה נתונים על התפשטות המגפה .... בבני ברק...
איך יתכן הרי אנחנו לא במקום הראשון, תל אביב סופגת מספרים גבוהים משלנו.
אבל הרי כבר ברור שהחרדים הם מפיצי המחלות

ושימו לב לעיתונאים -
10.6.2020 10:57
שם של כתב [לא בדקתי מה עשה בקורונה, לכן מחקתי את שמו] ‏זה הזוי. ׳כאן׳ פותחים את מהדורת החדשות עם כותרת על עליה במספר החולים בבני ברק. כמה? בחודש, פחות משלושה ימים בתל אביב. אבל מה לא יעשו רק כדי לרמוז שוב שבני ברק אשמה בתחלואה. אין מילים.
שם של כתב בתגובה בטוויטר ל........ מכירים את הביטוי "לא ביבי, לא חוקרים"? אז הנה הדבר החדש-ישן: לא חרדים? לא מעניין. כן חרדים? כותרת ראשית!.

מתוך אתר כל שהוא.....

העלתי לא פעם את טענותי כאן מעל גבי הפורום, אני לא מצפה ממישהו או מישהי להשתכנע, אין כאן דיון יש כאן יותר הבעת עמדה, אבל לפחות בסביבה שלי אני יודעת לומר - נכון הציבור החרדי שחי בצורה חברתית, יש בתי כנסת עמוסים לעייפה [עד המגבלות] יש חתונות צפופות, ובתי ספר עמוסים עד לדוחק, יש חיי חברה בגינה, ובמפגשים יותר מכל ציבור אחר, ולכן נדבקנו, התחלנו לשמור, אנחנו שומרים, והכל ברוך השם ובסייעתא דשמיא גדולה עולה על דרך המלך, עד לרפואה שלמה בקרוב ממש.

מכאן ועד לכל המילים המזעזעות [למי שקרא את מה שכתבתי בתקופה ההיא] הדרך רחוקה.

ומילה אחרונה -
אולי אני צריכה לומר לאותם עיתונאים תודה, גם לי יש הרגשת ריחוק גדולה יותר מאותן אלו שאינן חרדיות, כי כמים פנים לפנים כן לב האדם לאדם, אז אולי ההתרחקות מהם הביאה אותי לחיזוק ביראת שמים, ועל זה תודה להם.

• הוסף לסימניות
רון חולדאי אצל קרן נויבך ברשת ב': הסיבה שתל אביב סובלת מתחלואה גבוהה, היא בגלל הקירבה לב"ב והתושבים שמגיעים לתל אביב ומדביקים את האזרחים.
:mad::mad::mad:
היא כמובן לא שאלה אותו איך זה שבב''ב עצמה יש ירידה

• הוסף לסימניות
היא כמובן לא שאלה אותו איך זה שבב''ב עצמה יש ירידה
ומענין מאד שזה דווקא באזורים שהחרדים פחות מסתובבים....

לא מכירה הרבה חרדים שנוסעים לדרום ת''א,
אבל למה לא להטיל את הרפש על המגזר שלא ידע להגן על עצמו?
הכל מותר.

• הוסף לסימניות
איפה שמאע הכהן האם הוא עושה גדרות בין רמת גן ותל אביב
המבשר יום שלישי (אתמול)
לכידה.PNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה