קורונה כרגע מספר הנדבקים הגבוה ביותר זה בתל אבי !!!איפה כל האנשים שעשו בזמנו רעש על בני ברק?נעלמו???

מצב
הנושא נעול.
והנה מבוא לכל אלו שאוהבים לקחת דברים ובכח להוציא אותם מההקשר.
בן אדם עומד ומדבר, אתם קוטעים אותו באמצע משפט ומפרסמים את הדברים.
מקסים!
ממש "את כל אוהביו ואת כל הרשעים ישמיד."
למה, מה ההמשך???
וחוצמיזה הדוגמה המתאימה פה היא: שומר ד' את כל אוהביו ואת כל הרשעים....

יש שתי בעיות שגורמות לתופעה הזו של הסתה נגד חרדים.
הראשונה היא חסר חמור, חריף, עמוק, (חסרות לי עוד כמה מילים מתאימות ) בהסברה חרדית.
כמעט ולא נתקלתי בחרדי שיסביר בלשון רהוטה, בנועם, בהחלטיות ובהיגיון את הצד שלנו.
משום מה (משום מה, באמת?) אלו שמסבירים אותנו מדברים עברית עילגת ומעלים תרוצי סרק אויליים שרק גורמים לשומעים להבין עד כמה הם צדקו ביחסם לחרדים.
הסיבה השניה היא שלפי לשון החוק, גזענות היא רק נגד עם או דת ולא נגד מגזר, לכן לא תשמעו הסתה נגד רוסים, אריתראים, אתיופים, ערבים וכל כיו"ב אבל חרדים, היות והם מגזר, הם אינם עונים על ההגדרה של אלו שאסור להסית נגדם.
הבנתם?
ואולי הסיבה השניה תלויה בראשונה.
אם היו לנו מסבירנים ראויים, מושחזים וחכמים, בעלי ידע ונתונים וכושר ורבלי גבוה, אולי גם החוק הזה לא היה נחקק.

יש שתי בעיות שגורמות לתופעה הזו של הסתה נגד חרדים.
הראשונה היא חסר חמור, חריף, עמוק, (חסרות לי עוד כמה מילים מתאימות ) בהסברה חרדית.
כמעט ולא נתקלתי בחרדי שיסביר בלשון רהוטה, בנועם, בהחלטיות ובהיגיון את הצד שלנו.
משום מה (משום מה, באמת?) אלו שמסבירים אותנו מדברים עברית עילגת ומעלים תרוצי סרק אויליים שרק גורמים לשומעים להבין עד כמה הם צדקו ביחסם לחרדים.
הסיבה השניה היא שלפי לשון החוק, גזענות היא רק נגד עם או דת ולא נגד מגזר, לכן לא תשמעו הסתה נגד רוסים, אריתראים, אתיופים, ערבים וכל כיו"ב אבל חרדים, היות והם מגזר, הם אינם עונים על ההגדרה של אלו שאסור להסית נגדם.
הבנתם?
ואולי הסיבה השניה תלויה בראשונה.
אם היו לנו מסבירנים ראויים, מושחזים וחכמים, בעלי ידע ונתונים וכושר ורבלי גבוה, אולי גם החוק הזה לא היה נחקק.
סוג הרב בניזרי?

אני דווקא מחכה למשהו אחר,
היה איזה שדרן (חרדי?) שאמר ש:
"ידוע לו בוודאות על הדבקות מהחגיגות בל"ג בעומר במאה שערים".

איפה בדיוק ההדבקות הללו?...

ואיפה ההתנצלות על השקר הגס???
אני לא מבין איך הבן אדם הזה עדיין לא מתבייש להסתובב בחוץ.

יוליש 'קרויס אמר ש80 אחוז ממא''ש נדבקו בקורונה וכי הוא מכיר אישית כ700 איש בשכונה שנדבקו [אבל בכל מקרה לא מדווחים למשרד הבריאות]

יוליש 'קרויס אמר ש80 אחוז ממא''ש נדבקו בקורונה וכי הוא מכיר אישית כ700 איש בשכונה שנדבקו [אבל בכל מקרה לא מדווחים למשרד הבריאות]
פשששששש....
מכיר 700 אנשים אישית מאותה שכונה?
וכמה בכללי??

פתאום הוא נהיה מקור מוסמך
הצחתקת אותי
ונזכרתי הוא גם מרואיין קבוע של התקשורת החילונית
והוא המקור שלהם

פתאום הוא נהיה מקור מוסמך
הצחתקת אותי
ונזכרתי הוא גם מרואיין קבוע של התקשורת החילונית
והוא המקור שלהם
נכון שהוא לא חייב להיות מקור מוסמך אבל אם הוא אמר 80 אחוז!!! סימן שיש דברים בגו ונניח והבחור הגזים אבל גם 5 אחוז זה הרבה

אז זהו, שמדובר באחד שיש לו גם דעות על מאה שערים, לא רק בעניין הקורונה
1591804125026.png

גם בגרמניה חשבו ככה.
ושוב, סליחה על ההקצנה.

שנאת עמי ארצות לת"ח מתבטאת אפילו בנשיכות (פעולה של ילדון חסר שפה...) ואשריו של אותו ת"ח שנתפס על כך רק בשל מגזרו.

אני קוראת הודעה אחר הודעה כאן באשכול ומסכימה בליבי עם הזעם הגדול על התקשורת ועל החילוני הקטן ברחוב שמכליל, אנטישמי וכו'

ועדיין:
א. לא אגיב כמותם, לא 'אלכלך' בדומה להם, לא אתפלש בעפר בהתבטאויות שקריות כמו שהם עושים וימשיכו לעשות, גם אם תל אביב תחלה 100% ובני ברק תיוותר לפליטה.

זוכרים את קוממיות ומכת הארבה? המקסימום שעשו החרדים לדבר ה' באותה תקופה היה לשאת עיניים למעלה בתודה, ולחדד קולמוסים ב'יתד' וב'המודיע...'

אז ב"ה אין הדבקה גבוהה בבני ברק, ואם נזקוף זאת לזכותנו ה' יוכיח לנו ברגע מי האחראי האמיתי כאן. הקורונה מלמדת הרבה ענווה, את כולם. רבותי: ממשיכים עם המסכות ווהרחקות ונזהרים כפליים כי ה' ציוה "ונשמרתם", רק בגלל זה.

ב. לא אכלה כוחותי על נסיונות לחנך את התקשורת ואת כל העולם (ותודה לאלה שלכלכו לי היום את המדרכה הבני ברקית שלי בפשקוילים נגד רן סער, דפקתם את אגד, כמו שאומרים). מההסטוריה אני לומדת שגדו"י לא נתנו הוראה לצאת במחאה על התבטאויות שנאה של טמבלים למיניהם (רון קובי, רינה מצליח, רן סער... כולם מרננים עלינו...).

הפעמים הבודדות שגדו"י הורו לצאת במחאה היו על גזירות שמד של הממשלה הכופרת כאן בא"י. על גיוס, שירות לאומי ועל שבת יצאו לרחובות. וגם למחאה של חרדי יש צורה או: אמורה להיות צורה.

וחידוד ההשקפה הוא עוד תועלת נאה שהביאה הקורונה לנו, כתושבי בני ברק.

א. לא הבנתי את ההשוואה לגרמניה, מה באת לומר?

ב. זה ברור שאני לא יגיב כמו שחילוני מגיב, אני יגיב עם הכבוד שלי והערכים שלי.
אבל עדין, צריך להגיב. ואסור לתת לכל מיני רינות מצליחות או ליברמנים למיניהם להשתלח בציבור החרדי.
כי זה כבר לא "הכלבים נובחים והשיירה עוברת", זה יכול להיגמר בדם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה