- הוסף לסימניות
מאתמול בערב כרום הפסיק לעבוד, אקספלורר כן עובד. לא עשיתי שום שינויים.
האם יש פעולה שאני צריכה לעשות עכשיו או שזה יסתדר מעצמו?
תודה
האם יש פעולה שאני צריכה לעשות עכשיו או שזה יסתדר מעצמו?
תודה
יש אינטרנט, אובדה שבאקספלורר הכל עובד פיקסמה זה אומר 'הפסיק לעבוד', אין אינטרנט או שהוא לא נפתח או מה בדיוק? איזה הודעה יש?
ניסתם לעשות הפעלה מחדש למחשב?
נפתח קצת יותר טוב (רואים את העמוד) אבל עדיין אי אפשר ללחוץ על כלום ואיטי באופן כללי.תנסו בגלישה אנונימית
הסרתי אד בלוקר, אין לי עוד תוספים משמעותייםתנסו להשבית תוספים.
כן, נתיב. אבל האינטרנט עובד, רק הכרום לא.יש סינון?
רק באנונימית?עובד עכשיו
לגלישה אנונימית יש שתי משמעויות, אחת שלרוב היא משביתה את התוספים אז תשביתו גם תוספים שלא נראים חשובים בעיניכם, (לא צריך להסיר אפשר רק להשבית).הסרתי אד בלוקר, אין לי עוד תוספים משמעותיים
ערכתי את ההודעה, בסוף אני רואה שגם שם לא עובדרק באנונימית?
כמעט אין מה להסיר (רק אחד מנתיב והשני אנטיוירוס)לגלישה אנונימית יש שתי משמעויות, אחת שלרוב היא משביתה את התוספים אז תשביתו גם תוספים שלא נראים חשובים בעיניכם, (לא צריך להסיר אפשר רק להשבית).
ניסיתי אבל הוא לא נותן כמו שלא נותן לפתוח כל דף אחר. אפשר לפתוח את ההדגרות אבל כשאני לוחצת על מחק היסטוריה הגלגל רק מסתובב.......המשמעות השנייה שהוא עובד על קבצי קוקיז נקיים, מה שאומר שאם זה הבעיה אז אם תנקו את הקוקיז בכרום אמור להסתדר הבעיה. תכנסו למחיקת נתוני גלישה ותסמנו את הקוקיז 'משחר ההיסטוריה' ותמחקו. תצטרכו להיכנס שוב למייל ולכל האתרים, הסיסמאות נשמרות.
עשיתי השבתה של תוספים והרגע זה חזר, תודה רבה על העזרה
תודה רבה עדכנתי עכשיוממליץ גם לבדוק שמעודכן לגירסא אחרונה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //