כרום נתקע ואיטי ביותר

• הוסף לסימניות
כרום נתקע ונרשם טוען / עדיין פועל, למחרת אני מגלה שהקובץ נשלח X2, כעבור כמה שעות אני רואה אותו X3
כמו"כ הוא איטי ביותר ולוקח שעות להעלות קבצים למייל
שלא לדבר שסנכרון קבצים לדרופבוקס או גוגל דרייב לוקח ימים
יש פתרוןX?
ניסיתי להעלות בדפדפן אחר ולא עזר לי

• הוסף לסימניות
מקפיצה
שעות ארוכות אני מעלה קבצים למייל ונרשם לי שגיאה בהעלאה
מה עושים?

• הוסף לסימניות
מודם של בזק
האמצעי של המחשב מהבהב כל הזמן

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מהבוקר אני מעלה קבצים למייל ואף אחד לא עלה
דיברתי עם בזק, אקספון ונתיב וכמובן שכולם מתנערים
יש פתרון?

• הוסף לסימניות
לי מסרו מהתמיכה הטכנית של הבנק שכרום בצעו שדרוגים בדפדפן שלהם וזה גורם כעת לכמה בעיות קטנות (אצלי המחשב לא זיהה את הססמא). יכול להיות שיש אצלך דברים שלא הסתנכרנו עם השדרוג שלהם?

• הוסף לסימניות
גם אצלי הכרום עשה בעיות לאחרונה. התקנתי מחדש והוא חזר לעבוד.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה שעות האחרונות,
חשבתי בגלל מזג האויר
הכל איטי , תקוע, חושב, לא מעלה קבצים...

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להעלות קבצים
מה עושים?
מחכים לי כמה שעות למייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה