כללי כרזה בנושא אלכוהול - שיעורי בית בפרוג

• הוסף לסימניות
זה היה עוד לפני שלמדנו את הקטע של לא להעליב את הצופה וכל זה. אשמח לקבל הערות ורעיונות לשיפור.

• הוסף לסימניות
מושקע אבל
נראה יותר כבקבוק שמן זית ולא אלכוהול.

• הוסף לסימניות
הטקסט שצרפת באותיות הקטנות, לדעתך- לא מעליבות את הצופה?
אני חושבת שזה פוגע מאוד ואם בבני הטיפש-עשרה עסקינן- אז על אחת כמה וכמה.
זה רק יגרום להם מרד, לעניות דעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י abie;464483:
מושקע אבל
נראה יותר כבקבוק שמן זית ולא אלכוהול.

נכון, אבל רק בפרוג זה נראה ככה. בהעלאת התמונה פה השתנו הצבעים משום מה, והיא קיבלה גווני ירוק זוהר שלא אני נתתי לה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trapez;464538:
הטקסט שצרפת באותיות הקטנות, לדעתך- לא מעליבות את הצופה?
אני חושבת שזה פוגע מאוד ואם בבני הטיפש-עשרה עסקינן- אז על אחת כמה וכמה.
זה רק יגרום להם מרד, לעניות דעתי.

התכוונתי שעשיתי את המודעה לפני שלמדנו על החלק של לא להעליב את הצופה.

בעקרון אנחנו לומדים בקורס את התוכנות - פוטושופ אילוסטרייטור וכו', וגם לומדים עיצוב. לא קרייאיטיב וכל מה שקשור לתוכן הכתוב. השיעורי בית האלה מתימרים באופן עקרוני אך ורק להיות טובים מבחינת עיצוב ושימוש נכון בתוכנה. אך בפועל בקורס אחרי שתלמיד מגיש עבודה הוא מקבל מהמורה הערות גם לגבי התוכן - אבל רק ספציפית למודעה הזאת עצמה.
דווקא בגלל שאני כבר מודע לעניין ציינתי את זה מראש. עכשיו העבודה שלי היא לשפר את המודעה ולכן העליתי אותה לחו"ד. ואולי למישהו יהיה רעיון גם לגבי התוכן - איך להעביר את המסר הזה באופן משכנע יותר. (כמובן לא כי הרשות הלאומית מחכה למודעה שלי, אלא כי תיק העבודות שלי זקוק למשהו מרשים יותר..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה