כללי כרזה בנושא שלום בית שמש (3)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;950021:
רקע לבן טוב בהרבה!
במודעת אורך הסלוגן נבלע. יש מקום מעט להגדיל.
לי באופן אישי הפריע האדום בכובעים.יוצר משו לא אחיד.כובע מהסוג הנ"ל בגוון אחר?:eek:

הלב בחלקו התחתון עגול מידי[לטעמי ]
תבדקי האם נכון לאמר לבוא להנות או שיש לאמר לבוא ולהנות.

ככה,מודעה יפה. תזכי לגדלה...
קודם כל, תודה!

צודקת לגבי הסלוגן, נזכרתי אחתרי ששלחתי...
אני אבדוק איתם אם אפשר..

סתם כך, לדעתכם - איזה פונט מתאים יותר? הראשון? או הסופי?

כתוב שם - לבוא ולהיות חלק מהקהילה, לא "להנות..."

תודה לכם...

• הוסף לסימניות
חסר תולדות אהרן

מה עם תולדות אהרן..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 113570;950500:
מה עם תולדות אהרן..

טוב, לא הכנסתי ממש את כולם כי זה היה קצת מידי בלאגן...
אבל כן יש כובע סמט - זה מה שלובשים שם, לא?

• הוסף לסימניות
אין לוגואים שצריכים להצטרף? (אולי לוגו בית שמש, לוגו של המקום...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;950506:
אין לוגואים שצריכים להצטרף? (אולי לוגו בית שמש, לוגו של המקום...)

מה הכוונה "צריכים"?
הם לא אמרו שצריך.
את חושבת שכדאי?

• הוסף לסימניות
ייתן לזה מראה רציני, של משו שיש מאחוריו בסיס טוב...
חוצמיזה, שמי שיסתכל על המודעה, למי הוא ניגש? אין פרטים... או שבכלל לא צריך למודעה הזו פרטים וזה רק תעמולה קטנה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;950512:
ייתן לזה מראה רציני, של משו שיש מאחוריו בסיס טוב...
חוצמיזה, שמי שיסתכל על המודעה, למי הוא ניגש? אין פרטים... או שבכלל לא צריך למודעה הזו פרטים וזה רק תעמולה קטנה :)

תודה, שלחתי להם שאלה בענין...
אני חשבתי שהמודעה שתבחר הם כבר ישימו את הלוגואים שהם רוצים...
אני אמתין לתשובה מהם...

אני אשמח להמשיך לקבל הארות והערות על העיצוב, הפונט, הניסוח, או כל מה מה שהייתם משפרים...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה