כרזה שהוגשה לתחרות בטרם ולא זכתה - אולי תעזרו לי להבין למה?

• הוסף לסימניות
לקראת 20 שנה לבטרם נפתחה תחרות המשותפת לבטרם ולפרוג. הכנתי כרזה מצויירת לתחרות ולא זכיתי אפילו ב-20 העבודות מהן בחרו את 4 העבודות הנבחרות. הייתי רוצה שתעירו את הערותיכם המחכימות ותעזרו לי להבין במה טעיתי.
אני מאירת ולא מעצבת גרפית ויתכן שזה היה בעוכרי. אשמח לתגובותיכם.

• הוסף לסימניות
לדעתי ממש מקסים!!!
אני חושבת אולי בגלל שהטקסט לא היה מספיק קריא
לא מספיק מרתיע ומתריע
לדעתי אם הית הולכת על הרעיון ונעזרתי בגרפיקאית יכולתם לזכות
זה רעיון ממש יפהההה

• הוסף לסימניות
הציור יפיפה, והיה מצליח מאד בתחרות ציורים
אך התחרות הזו היתה על קריאייטיב, על רעיון עוצמתי, מחריד ומעורר.
הציור הזה כל כך מתוק שאני לא מצליחה לראות בו שום סכנה. הסולם נראה יציב- למרות הסדקים שהוספת, הוא עושה רושם מושלם, והסדקים נראים חלק מהטקסטורה האופיינית.
הילד מתוק וסקרן, והרבה אמהות היו שמחות שהילד שלהם יחשוב על תפוחים…

חוצמזה, שזה רעיון קצת רחוק מעולמנו. מאחר והמטרה כאן היתה לעורר, הכרזות נשפטו לפי מידת ה'נוגע אלי' - אבל לרב אם לא לכל הצופים, אין עץ תפוחים בחצר וגם לא ילד שחושק בהם. מאחר והסכנה הזו לא רלוונטית, הם ממש לא מזדעזעים מן הכרזה, וממשיכים הלאה כדי לצלצל לאיזו מודעה-מעוצבת-בוורד-שכוללת-קבר/שלולית דם/תאונת דרכים.

(הערה שולית: בועת החשיבה והפונט, מיושנים. אך כאמור, לא זו הנקודה. מודעות מזעזעות ממש- לא מצד תוכן אלא מצד עיצוב, זכו בכמות צלצולים מכובדת)

• הוסף לסימניות
כנראה לא אהיה מעצבת כרזות, אשאר מאיירת.
תודה על ההערות המפורטות והמחכימות. הן טובות לא רק לכרזות מפחידות.

• הוסף לסימניות
כנראה שלא אהיה גרפיקאית לכרזות, אשאר מאיירת.
תודה על ההערות המחכימות. הן טובות לא רק לכרזות מפחידות אלא לכל רעיון שרוצים להחדיר למוח של אנשים.

• הוסף לסימניות
כנראה שלא אהיה גרפיקאית לכרזות, אשאר מאיירת.
תודה על ההערות המחכימות. הן טובות לא רק לכרזות מפחידות אלא לכל רעיון שרוצים להחדיר למוח של אנשים.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו קודמיי הציור מתוק מדי מכדי להרתיע
הציור והצביעה מקסימים

• הוסף לסימניות
הציור מקסים!
ההקשר קצת עקיף

• הוסף לסימניות
נראה משהו של ערבים...
תפוח - בטוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה