כללי כרזה

• הוסף לסימניות
יודפס על חצי גליון
תודה רבה

קבצים מצורפים

• בית יוסף שלמה.jpg
    KB 740.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לעניות דעתי הכיתוב למטה נבלע...
(איפה מס' הטל' ליצירת קשר?)

• הוסף לסימניות
כרזה יפייפיה!!!!!
לדעתי לא כ"כ טוב שהתמונות נוגעות בשלט שמעליהן, הייתי עושה להן אולי סיומת של גל או משהו כזה.....
את הטקסט שעליהן לא הייתי עושה בלבן!
ועוד משהו קטן: הטיפוגרפיה בתוך השלט צריכה טיפונת עבודה לדעתי.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
לעשות רווח בין השורות בטקסט שעל השלט...
כמו שאמרו קודמי להדגיש באיזו שהיא צורה את הטקסט שעל התמונות למטה,
אין מס' טלפון?!
אולי כדאי לעשות רקע עם עננים יש מברשות ל'פוטושופ' החבר'ה כאן יכולין להעלות לך...
חוץ מזה ממש יפה ומכובד!

• הוסף לסימניות
הבסיס טוב מאוד
אני מצפה שתהיה תמונה ברורה אחת של הבניה של המקום הספציפי ולא כמה תמונות חתוכות

• הוסף לסימניות
לדעתי הטיפוגרפיה למטה - ממש לא במקום זה בכלל לא קריא!
הטיפוגרפיה שבתוך השלט גם כן צריכה טיפול...
ובכלל מפריע לי השוני - המנוף וקטורי והמסגרת סוג של וקסברג- לא הכי מתאים ביחד...
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
יפה!!!
רק כמה הערות:
הכיתוב למטה לא ברור.
כדאי שתהיה תמונה אחת גדולה וברורה למטה.
לעלות את השלט יותר למעלה שלא יפגש עם התמונות למטה.....
להזיז את הקרדיט יותר הצידה.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מצטרף לחלק מקודמי.
רק שהרקע גם נראה לי טיפה משעמם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה