כללי כרטוס מספרי באינדיזיין

• הוסף לסימניות
באינדיזיין -
רוצה אני להדפיס כ-500 כרטיסי הגרלה - שכמובן כל אחד עם מספר שונה, וזאת בנוסף להקדמה של כמה ספרות (כגון: 543001, 543002, 543003, או אפילו 000001, 000002, 0000003 וכו'), כיצד יכול אני לעשות זאת באידיזיין.

(יכול אני לעשות זאת ע"י עריכת קובץ עם 500 עמודים ומאסטר אחד, אבל עדיין אין ידוע לי: 1. כיצד להוסיף את הקידומת של הספרות, או לכל הפחות להמירם באפסים. 2. כיצד בעמוד אחד יכול אני להכין 8 (לדוג') כרטיסים.

בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
את המספור עושים בדר"כ בבקר ההדפסה (כמובן צריך מקום שיש לו את היכולת הטכנית להדפיס מידע משתנה), אתה בעצם יוצר קובץ אחד עם מקום פנוי למספר ואת המספרים שותלים בהדפסה כבר.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להגיש להדפסה כמו שהוא רוצה.. עם מספור לא חייב שדווקא בדפוס יעשו את זה
יש אפשרות באינדייזן במספור עצמו

• הוסף לסימניות
אני בטוח שאפשר, רק שהוא יצטרך להגיש לדפוס קובץ עם 500 עמ' לעומת קובץ עם עמוד אחד בשיטה שלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;609219:
אני בטוח שאפשר, רק שהוא יצטרך להגיש לדפוס קובץ עם 500 עמ' לעומת קובץ עם עמוד אחד בשיטה שלי...

אתה צודק אבל שים לב מה הוא כתב,
הוא נראה לי רוצה לעשות אתזה לבד.

• הוסף לסימניות
אם מדובר על הדפסה עצמית במדפסת הביתית אז כבר מדובר במשהו אחר...

אגב, אצלי בעבודה יש תוכנה להדפסת פנקסי חשבוניות בצורה דיגיטלית ושם זה ממש פשוט לבצע זאת. פשוט יוצרים קובץ אחד ללא ספרות, מגדירים את גודל הדף, כמות הפעמים שיופיע כל כרטיס על הדף והמספור רץ לבד..

לגבי פותח הפוסט, אם אתה רוצה לעשות קידומת תעשה זאת ע"י 2 תיבות טקסט, אחת תכיל את הקידומת ואחת את המספור הרץ ושיהיו צמודות כך שזה יראה כמספר אחד רציף. או לחילופין במידה והספרה הראשונה היא לא 0 (למשל 3000001) להתחיל מ-300001...

לגבי מספר מופעים של הכרטיס בדף, תבנה אימפוזיציה עם מספר הכרטיסים הרצוי ובכל מופע של כרטיס תגדיר התחלת מספור שונה. למשל אם אתה מדפיס 125 דפים כשבכל דף יופיעו 4 כרטיסים, אתה פשוט נותן לראשון מספור מ-001 עד 125, לשני מ-125 עד 250 וכו'.

• הוסף לסימניות
ברור שאפשר לעשות מספור עם הקדמה.
בצורה הכי פשוטה זה יהיה ע"י הכנסת בדף האב מספור עמוד (אלט+קונטרול+שיפט+N) במיקום שבו תרצה את מספור הכרטיסים,
ואז לעמוד בדף 1, ולהגדיר בLayout, ושם Numbering & Sections, שתי הגדרות.
הראשון: בSection Prefix אתה מגדיר את ההקדמה הרצויה, במקרה שלך 532,
והשני זה: Style 0001,0002,0003

וברור שאפשר גם לעשות מספור עם הקדמה, כפול 8 פעמים בדף. אבל בצורה שונה וטיפה מסובך בשביל הפעם הראשון.
אפשר להגדיר במאסטר 8 כרטיסים, לשים בכל אחד תיבת טקסט עם רווח בלבד (ברוחב שכל המספר יוכל להיכנס כמובן),
ועם סגנון פסקה, שבו יוגדר מספור של 0001,0002,0003
ועם הקדמה של 532.
כמו כן, יש לתת לו שם List חדש, ולהגדיר לו שהמספרים יהיו עוקבים.
צירפתי דוגמא
את תיבות הטקסט יש לשים בשכבה נפרדת.

עכשיו, יהיה לך בכל עמוד 8 מספרים של 5320001,5320002,5320003 עד 5320008.
ברור שלא זה מה שאתה צריך. הרי רצית שזה ימשיך בעמוד השני ממספר 9 והלאה.

לכן, אתה מסתיר את כל השכבות האחרות (אלט+קליק על העין של שכבת המספרים),
בוחר בחלונית הדפים את כל הדפים (עם שיפט),
ולוחץ על אלט+שיפט+קונטרול+L
והופס... המספרים מקבלים המשך.

בהצלחה (עם ההסבר המסורבל שלי של הלחץ בערב שב"ק, זה לא יהיה קל :))

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 663.1 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה