כללי כרטיסביקור לגרפולוגית

• הוסף לסימניות
איזה מהם עדיף, מה אפשר לשפר?
קצת הסבר על הלוגו-הנוצה מסמלת כמובן את הגרפולוגיה (אני יודעת שיש קונוטציה ברורה לסופר סת"ם אבל זו בחירה שלה), העיגול הכתום שולב בהתאם לשמה המלא
"איילת השחר"- ומסמל את האימון האישי בהקשר של זריחה והתפתחות.

קבצים מצורפים

• fryhx4.jpg
    1.8 MB · צפיות: 10
  • fryhx5.jpg
    1.8 MB · צפיות: 9
  • כרטיס3איילת.jpg
    KB 959.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
השני, הייתי ממליץ שהנוצה תצא גם מעל העיגול ולא רק מתחת.
חוץ מזה ממש יפה ומכבוד.

אגב מה הצד השני???
לילה טוב!

• הוסף לסימניות
הצד השני יעלה מחר אי"ה (עדיין בעבודה)
תודה על התגובה. האם הלוגו משדר כמו שהסברתי?

• הוסף לסימניות
הלוגו השני עם הרקע השלישי.
הרקע הצבעוני עושה קצת בלגן בעיניים, אני אוהבת קו חלק, מה לעשות?!:)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שאלה כללית: האם נכון לפרסם בכרטיס אחד שני תחומים שרחוקים טכנית
ומראים לאדם שזו מישהיא שלומדת מכל דבר, וכשלומדים מזה ומזה שום דבר לא 100%?

• הוסף לסימניות
גרפולוגית ומאמנת אישית מתחבר לי ביחד.

מה שכן, פעם ראיתי כרטיס ביקור לגרפיקאי שהוא גם טכנאי מקררים....!

• הוסף לסימניות
בנוגע לשילוב בין כרטיסים הייתי בקורס בנושא וממש לא חד משמעי!

עדיף להדפיס כרטיס נוסף כי זה משדר כלבויניק..

אלא ממש אם התחום חופף ( פרסום ודפוס לדוג')

• הוסף לסימניות
לדעתי הנוצה צריכה להיות תקועה בתוך העיגול, (כלומר הצד התחתון של הנוצה בתוך פנים העיגול), ולצאת ממנו למעלה.
הקו קונטור הלבן לא כל כך מוצלח. הנסיון האמצעי הכי טוב, אבל הרקע החלק של האחרון.

אולי כדאי נוצה יותר מפורטת??

• הוסף לסימניות
השילוב שלה בין גרפולוגיה למאמנת אשית על פי מה שהיא הסבירה לי הוא שלאחר האיבחון הגרפולוגי היא משתמשת בכלים של האימון האישי לכוון את המאובחן לכיוון הנכון (תעסוקה, זוגיות וכו') על ידי העצמה אישית ושאר ירקות של אימון. גם אני בהתחלה הצעתי לה שני כרטיסים בדיוק מאותן סיבות שנכתבו למעלה, אבל היא טענה שהשילוב בין הגרפולוגיה לאימון הוא בעצם המקצוע שלה וזה בעצם היחודיות שלה בעניין- שוכנעתי:).

• הוסף לסימניות
אולי יש צורך בשינוי סגנון

לפי זה המקצוע שלה הוא העצמה אישית, ובדרך היא רואה את הכתב לדעת על מה לעבוד

זה משנה את התמונה.
1. לא אלך לגרפולוגית כזו אם הצורך שלי באיבחון גרפולוגי מקיף ויסודי.
2. ופה לא נראה שאימון אישי הוא העיקר אלא גרפולוגיה ולכן אם אצטרך אימון אישי זו לא ממש תהיה הכתובת השניראת לי

כדאי לתת לה לחשוב על סגנון ניסוח שיהפוך את זה לברור אמין ומכובד.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בלוגו ובכיוון של הכרטיס שלישי יש בסיס מאד טוב
הצבע שבחרת והצורה של העיגול
יחד עם השם שלה והאימון
יכולים בהחלט עם עוד קצת מעוף להיות משהו עם יותר קונוטציה של זריחה, מעוף, התקדמות
העיגול כמו שמש
אולי את החלק שעשית בלבן אפשר ליצור עם הקשר של ציפור במעופה (בקומפוזיציה פתוחה, שחותכת את העיגול
ולמטה לעשות את הגלים (מדוגמא 3) יותר כמו הרים.

• הוסף לסימניות
שחרית אהבתי מאוד את הרעיון שלך!! זה ניסיון לביצוע מהיר (יום שישי..). הרבה יותר התחברתי למה שיצא. תודה! אני מעלה כאן את הלוגו בלבד (לא כרטיס )ולכן אין מיקום למרכז. גם רעיון ההרים מצא חן בעיני וזה באמת הבסיס למה שיצרתי בכרטיס ה3 . המשך יבוא..

קבצים מצורפים

• לוגוחדש.jpg
    1.1 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
לוגו מעולה!..
הווראיציות השונת זה כבר עניין של טעם, לכן לא אביע דעתי בעניינן. (אגב ההרים נדמו כרגע יותר כציפורים..?) לי אישית הלוגו קצת הזכיר מוטיבים של קליגרפיה אוריינטלית, והשמש (העולה) ברקע רק חיזקה זאת. אולי לשקול להשתמש בנוצה קצת יותר מסורקת, למניעת טעות - מנקודת מבט שיווקית פרופר, יש אנשים שיתנגדו ללכת למאמנת אישית שהשירות שלה מתבסס (כביכול), על שיטות טיפול מן המזרח.
אהבתי את הבחירה המעודנת של הפונט, ו..אפשר קצת להתאפק עם הבולד הפחות מוצלח לטעמי.

ובקיצור, ומכייוון שיש לי פלטה להעמיד, עבודה משובחת - אינטלגנטית ומשובבת עין.

שבת שלום.

• הוסף לסימניות
לוגו מעולה!..
הווראיציות השונת זה כבר עניין של טעם, לכן לא אביע דעתי בעניינן. (אגב ההרים נדמו כרגע יותר כציפורים..?) לי אישית הלוגו קצת הזכיר מוטיבים של קליגרפיה אוריינטלית, והשמש (העולה) ברקע רק חיזקה זאת. אולי לשקול להשתמש בנוצה קצת יותר מסורקת, למניעת טעות - מנקודת מבט שיווקית פרופר, יש אנשים שיתנגדו ללכת למאמנת אישית שהשירות שלה מתבסס (כביכול), על שיטות טיפול מן המזרח.
אהבתי את הבחירה המעודנת של הפונט, ו..אפשר קצת להתאפק עם הבולד הפחות מוצלח לטעמי.

ובקיצור, ומכייוון שיש לי פלטה להעמיד, עבודה משובחת - אינטלגנטית ומשובבת עין.

שבת שלום.
קודם כל תודה.

לגבי "ההרים" שבשמש- הם אכן ציפורים! השינוי בלוגו בא בהקשר לזה-<TABLE id=post579594 class=tborder border=0 cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%" align=center><TBODY><TR vAlign=top><TD style="BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid" id=td_post_579594 class=alt1>
בלוגו ובכיוון של הכרטיס שלישי יש בסיס מאד טוב
הצבע שבחרת והצורה של העיגול
יחד עם השם שלה והאימון
יכולים בהחלט עם עוד קצת מעוף להיות משהו עם יותר קונוטציה של זריחה, מעוף, התקדמות
העיגול כמו שמש
אולי את החלק שעשית בלבן אפשר ליצור עם הקשר של ציפור במעופה (בקומפוזיציה פתוחה, שחותכת את העיגול
ולמטה לעשות את הגלים (מדוגמא 3) יותר כמו הרים.
וההרים עליהם דיברתי מתייחסים לקווים המעוגלים בחלק התחתון של הכרטיס השלישי. כך שנוצר כאן קצת בלבול של יום שישי (אין זמן לקרוא את כל האשכול;))שבוע טוב ושמחתי על התגובה שבאה בהפתעה של מוצאי שבת..

</TD></TR><TR><TD style="BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 1px solid" class=alt2>
user_offline.gif
</TD><TD style="BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 0px solid" class=alt1 align=left><!-- controls --></TD></TR></TBODY></TABLE>
<!-- / message -->

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה