כרטיסיות נסגרות מאליהן

• הוסף לסימניות
ביומיים האחרונים כרטיסיות בכרום נסגרות בלי שאבקש מהן.
יש עצה?

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר אם Process Monitor יכול לעזור לך
שנים שלא השתמשתי בזה אולי הטכנאים דכאן יוכלו לענות האם זה מנטר מי שלח הודעות כמו WM_CLOSE, או SENDKEYS(CTRL+F4) or וכו' על מנת שתוכל לעלות מי סוגר את הכרטיסיות.

• הוסף לסימניות
אפרט יותר:
אני פותח כרטיסיות על ידי לחצן ימני על קישור+פתח בכרטיסיה חדשה, ותוך כדי טעינה הכרטיסיה נסגרת.
אני פותח אותה מחדש על ידי Ctrl+Shift+T, ואז היא נשארת פתוחה.
מתסכל!!!!!!!

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה עדכנתי גירסה ולא עזר כלום
מוזר

• הוסף לסימניות
ולי זה קורה רק בפורום פרוג, ובמקומות אחרים לא.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה באמצע הזמנה בנקסט
הכל עף :(((

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה בימים האחרונים
ככל הנראה קשור לגירסה האחרונה של גוגל כרום

• הוסף לסימניות
ולי זה קורה בתיקיות של המחשב, מאז העידכון האחרון (שנעשה ללא בקשת רשות, אגב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 957;2486882:
גם לי זה קורה בימים האחרונים
ככל הנראה קשור לגירסה האחרונה של גוגל כרום

העדכוני גירסה שלהם רק דופקים אותנו...

אם זה הNAPAI של הוידאו

אם זה התרגום

ואם זה הסימניות

גוגל את יודע מתי יהיה הסוף?

לא נראה לי

• הוסף לסימניות
עכשיו מי ידווח שגם אצלו הבעיה נעלמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה