מכירה אחת (בלי לדבר על החוצפה שבדבר, כמובן!!) שאחד מקרובי משפחתה עובד במבשרשואלת לחברה:
היא מחפשת דחוף כרטיס להופעה, אי אפשר כבר להשיג בנקודות מכירה.
משהי יודעת משנים קודמות האם מוכרים במקום?
או האם משהי קנתה ורוצה למכור לה?
תודה.
נשמע לי ממש מוזר.מכירה אחת (בלי לדבר על החוצפה שבדבר, כמובן!!) שאחד מקרובי משפחתה עובד במבשר
וקבלה איזה 20 ומשהו כרטיסים ומוכרת אותם במחיר מלא... (ויש עוד המון כאלו)
בבניני האומהאיפה האירוע בירושלים?
ואיך באמת אפשר עוד להשיג כרטיסים?
קומי צאיאיך קוראים למופע?
זה הצגה ישנה כבר היתה בעבר לא? או שאני טועהקומי צאי
לא רוצה לחשוף את אותה אחת, אבל אחד ממשפחתה צלם או משהו בסגנון במתכונים של כל שבוענשמע לי ממש מוזר.
אפילו הכותבות קיבלו רק כרטיס אחד, במקום 2-3 בפעמים קודמות.
איך מישהי קיבלה 20 כרטיסים ומוכרת אותם במחיר מלא?
איך משיגים כרטיס תושב?30 ש"ח.
לתושבות ירושלים-20 ש"ח, בהצגת כרטיס תושב.
אמרו שזה שילוב של מערכונים ישנים (שמעתי ממישהי ששמעה ממישהי וכן הלאה,זה הצגה ישנה כבר היתה בעבר לא? או שאני טועה
הא באמת איזה קטעאמרו שזה שילוב של מערכונים ישנים (שמעתי ממישהי ששמעה ממישהי וכן הלאה,כך שה' יודע כמה זה נכון)
אין חידוש, כנראה בסגנון של 'לא נפסיק לצחוק' אלא שהפעם היא תבחר מערכונים אחרים,הא באמת איזה קטע
אז מה היה מחדשת במופע בכלל הכל ישן
ממש כך כל מילה נכונה מביאים את טלי אברהמי והארוע ניראה אחרת לגמרייאין חידוש, כנראה בסגנון של 'לא נפסיק לצחוק' אלא שהפעם היא תבחר מערכונים אחרים,
תכלס למבשר הספיק לנופף בשם שלה כדי לסחוף אלפי נשים ליריד, ומה שכבר יהיה בהופעה לא מדי מעניין אותם
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאממש כך כל מילה נכונה מביאים את טלי אברהמי והארוע ניראה אחרת לגמריי
אגב יש לך הסרטות של המערכונים שלה
בלי קשר לקטע המוסרי שגם כמובן!!! זה לא מתאים זה גם אסור בקטע חוקי (נדמה לי)ממש כך כל מילה נכונה מביאים את טלי אברהמי והארוע ניראה אחרת לגמריי
אגב יש לך הסרטות של המערכונים שלה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים