- הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
תודה אכתוב לה עכשיומייל של חברה שרוצה למכור:
אם לא תגיב אצרף פלא...
בהצלחה!
אני מעונינת להחליף כרטיסים יש לי 5 (לא חייבת את כולם) להופעה בכ' כסליו 10/12 בשעה 21:30,קנינו כרטיסים להופעה ביום שלישי,
ואין באפשרותינו להגיע ביום זה,
יש מישהי שמסכימה או מעוניינת להחליף ביום אחר,
אשמח מאוד!
תודה
ממש חבל כי רציתי,אני מעונינת להחליף כרטיסים יש לי 5 (לא חייבת את כולם) להופעה בכ' כסליו 10/12 בשעה 21:30,
לא משנה לי למתי להחליף
יש לי כרגע אחד מיותר. 0548448074אני גם אשמח ל2 כרטיסים לנשים לא משנה איזה יום
אני אשמחיש לי 3 כרטיסים למכירה ליום שלישי לנשים בשעה: 21:00
מכרתי כבראני אשמח
איך ניתן ליצור קשר
המספר שלי הוא0548427292
או מייל AYALASHINKO @ וכו..
יש לי כרטיס למכירה ליום רביעי י"ט כסלו בשעה שש וחצי בערב.מצווה גדולה ממש
מעונינית לקנות כרטיסים לאחת המופעים של הנשים לא משנה איזה .
מה המחיר?יש לי כרטיס למכירה ליום רביעי י"ט כסלו בשעה שש וחצי בערב.
איך ליצור איתך קשר?למכירה כרטיס בודד למופע נשים היום בשעה 21:00
עדיין פנוי?יש לי כרטיס בודד למכירה למופע
נשים יום רביעי - י"ג כסלו - 3/12
לאיזה יום?יש לי כרגע אחד מיותר. 0548448074
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים