מצב
הנושא נעול.
מישהו יודע למה לא משתחרר כרטיסים בעפולה?
ביום הראשון הכל נתפס ומאז לא שחררו.
וכן אם מישהו מוכר בין השעות 20:00-00:00 אשמח מאד לקנות.

ברשותי כרטיס לשעה 13:00 יום חמישי מביתר.
מעוניין לשעה מאוחרת יותר. עד 20:00.
מביתר/ בית שמש/ ירושלים.
0527159884

נערך לאחרונה ב:
מאוחר מדי:(
נכנסתי כדי לשמור אם מישהו ירצה שאתפוס לו אבל כבר עברו 10 דקות...
יש כרגע באתר בערים אחרות -ירושלים, מודיעין עילית, אשדוד -משהו מזה עוזר לכם?
היה היום כרטיסים מירושלים???
נכנסתי כל שעה בערך, משתיים, ולא היה כלום (יש בשבע ובשמונה בבוקר של חמישי...)

אם אני רוצה להגיע ברכבת סבידור לכרמיאל מה הפרצדורה?
לא פרסמו כלום על זה..
צריך לקנות מראש לרכבת? מה עם השאטלים מכרמיאל למירון? מה עם חזור?

יעזור לי מאד כל מידע!!!

אם אני רוצה להגיע ברכבת סבידור לכרמיאל מה הפרצדורה?
לא פרסמו כלום על זה..
צריך לקנות מראש לרכבת? מה עם השאטלים מכרמיאל למירון? מה עם חזור?

יעזור לי מאד כל מידע!!!
אין אפשרות. לא יפעלו רכבות סדירות לכרמיאל. רק הרכבות המיוחדות מהדרום שיעברו דרך לוד או אשדוד ישירות לכרמיאל. רק בחזור יהיה אפשרות להגיע לסבידור.

איפה אני מזמינה כרטיסים לרכבת מהדרום?
אתר רכבת ישראל נותנת את האופציה להזמין(מסבידור), משהו הזוי..
ובחזור כן יהיה אפשרות?

איפה אני מזמינה כרטיסים לרכבת מהדרום?
אתר רכבת ישראל נותנת את האופציה להזמין(מסבידור), משהו הזוי..
ובחזור כן יהיה אפשרות?
בטיקצאק, יש לינק נעוץ בראש הדף
ברכבת ישראל תוכלי להגיע מסבידור לכרמיאל, אבל לא למירון.
בחזור יהיה אפשר לנסוע לסבידור עם הרכבות המיוחדות, פירוט ניתן לשמוע בקו ההילולא 035661111

בטיקצאק, יש לינק נעוץ בראש הדף
ברכבת ישראל תוכלי להגיע מסבידור לכרמיאל, אבל לא למירון.
בחזור יהיה אפשר לנסוע לסבידור עם הרכבות המיוחדות, פירוט ניתן לשמוע בקו ההילולא 035661111
יש דיבור שהרכבות הסדירות לא עוצרים בכרמיאל רק באחיהוד

מישהו יודע האם מהרכבות חזור מכרמיאל יהיה גם ישיר לבית שמש או רק עם החלפה?

יהיה גם רכבות ישירות לבית שמש
לפרטים נוספים 035661111 שלוחה 2,1,3 לאחר בחירת השפה, לאחר מכן לבחור טווח שעות ואז 9
כי באתר של רכבת ישראל הוא נותן אופציה עם שתי החלפות אולי הוא לא מעודכן?

כי באתר של רכבת ישראל הוא נותן אופציה עם שתי החלפות אולי הוא לא מעודכן?
שוב, אין מה להסתכל באתר של רכבת ישראל.
כל הרכבות האלו הם ייעודיות להילולא וגם יחסית ישירות.
את לוח הזמנים ניתן לשוע בקו ההילולא 035661111, הרכבות של בית שמש הם בשלוחה כפי שנכתב לעיל.

• תודה
Reactions: YHN
למכירה כרטיס מנתניה למירון יום חמישי בשעה 17:00 במחיר עלות בלבד במספר 0556747940 אין להתקשר אחרי השעה 8 בערב

להחלפה כרטיס מבית שמש (+ילד עד גיל 5) ב22:00 תמורת כרטיס מבני ברק ב23:00 (אפשרי גם ב22:00) 0583272460

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה