מצב
הנושא נעול.
הבעיה שאצל חברה שלי נתקע לפני שהיא הכניסה את המייל. אבל הכרטיס שולם.
מעניין מאיפה אפשר להגיע אליו....
גם לי זה קרה ונכנסתי בטלפון לשלוחה 2 ועשיתי לפי ההוראות וקיבלתי לאימייל מצווה לפרסם כי זה קרה להמון המון אנשים

משהו מוזר כאן
היה תקוע אצלי שעה מספר 1415 בתור
פתחתי בגלישה בסתר וגם תקוע חצי שעה במספר 8000 ו
פתחתי במחשב אחר ונפתח לי מיד בלי שום תור
הזמנתי
רציתי לעשות עוד הזמנה לעוד אחד כבר נותן לי 23000 בתור

רוצו לבדוק, זה קפץ בכאלף מספרים עכשיו

הזמנת בטלפון?
הצלחת להכניס כתובת מייל? לאן מגיעים הכרטיסים???
כן
הזמנתי בטלפון אך לא הצלחתי להכניס כתובת מייל ואין לי מושג איך אני מקבל את הכרטיס שלי
אם משהו יודע אשמח לקבל תשובה
תודה רבה

איפה יש מכשיר קהילות באזור הר צבי - צפניה ירושלים דחוף יש פה כמה אנשים בחדר מחשבים שרוצים לדעת

כן
הזמנתי בטלפון אך לא הצלחתי להכניס כתובת מייל ואין לי מושג איך אני מקבל את הכרטיס שלי
אם משהו יודע אשמח לקבל תשובה
תודה רבה
מתקשרים שוב ונכנסים לשלוחה 2 ועושים לפי ההוראות זה קרה לי גם והתקשרתי שוב ועשיתי שיחזור בשלוחה 2 והזנתי אימייל וזה נשלח בהצלחה

דרוש כרטיס מירוששלים בשעה 6 7 8 9 10 בערב
0527146775

תגידו, עושים מאיתנו צחוק?
לא הבנתי,
פרסמו ב8 שנפתח האפוציה לרכישה, נכנסתי מיד והיתי מקום 9 אלף
חיכתי שעה וחצי ונגמרו הכרטיסים הרלוונטים
מה נסגר?
יהיו עוד?
הכל אופן מחפשת כרטיס מביתר ביום חמישי בשעה 21-22
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה