- הוסף לסימניות
- #2,561
יש אבל דבר כזה לקנות רק צד אחד?מבאס.....
בחזור בדרך כלל לא בודקים כרטיסים
אבל מצד גזל מול החברות אין לי מ
יש אבל דבר כזה לקנות רק צד אחד?מבאס.....
בחזור בדרך כלל לא בודקים כרטיסים
אבל מצד גזל מול החברות אין לי מ
אין כזה דבריש אבל דבר כזה לקנות רק צד אחד?
זה באמת שאלה כי אני משלמת גם על חזור לירושלים שזה יותר יקר ואני לא הולכת להשתמש בזהתשאלי רב כי משרד התחבורה קיבל את הכסף רק החברה לא
ונתיב אקספרס זה חברה בבעלות ערבית
וגם הם מוציאים בכל מקרה את האוטבוס
לא נראה לייש אבל דבר כזה לקנות רק צד אחד?
יש לך כרטס הלוך? א"כ אין שום בעיה, הרי שילמתהכל נגמר
אני צריכה רק חזור לצפת בשישי בוקר
יש אופציה?
יש לי כרטיס הלוך אבל מירושלים אם אני רוצה להגיע בחזור לשבת בעצם לצפת אני צריכה לקנות גם הלוך חזור צפת ? זה הזוי ! ברור שלא בודקים בחזור אף פעם אבל לא רוצה להיתקל בגזל ....יש לך כרטס הלו? א"כ אין שום בעיה, הרי שילמת
ואם לא, אז אין בעיה, תשלמי פעם אחרת, מקום באוטובוס יהיה בכל מקרה...,
לא מעוניינים לבדוק בחזרה, אדרבה מרוצים שרוצים לחזור, יציאה תמיד אפשרית...
יש בזה אני אתקשר לבית דין ממונוזה לא גזל כל אוטובוס הוא המדינה משלמת אותו ומה שבעצם יכול להיות גזל זה הצ'ופר שהנהג מקבל על כל ניקוב ועכשיו שזה בלי ניקובים אז הנהג לא מקבל כלום!
לדעתי אין פה מה לשאוליש בזה אני אתקשר לבית דין ממונו
ת נראה מה אומרים
האם אתה יכול להוציא לי רשימה כזאת עדכנית או לחילופין הסבר איך מוציאים אחד כזהנתוני הכרטיסים שנמכרו עד עתה (ללא אחריות)
אופקים- 218
אלעד- 2866
אשדוד- 3040
באר שבע- 284
בני ברק- 6893
בית שמש- 4322
ביתר- 5464
חצור- 1282
חיפה- 1267
טבריה- 4038
ירושלים תחמושת- 3781
ירושלים הר חוצבים- 4741
ירושלים הארזים- 4173
כרמיאל- 394
לוד- 361
מודיעין עילית- 3316
נתיבות- 292
נתניה- 1782
עפולה- 324
צפת- 10887
קריית גת- 892
רכסים- 712
שדרות- 121
אוטובוס פרטי- 5704
רכב אליפלט -7833
ס"ה- 74987
שיוצא מירושליםמכירים מישהו שמגיע ברכב לצפת לשבת ויסכים לעשות חסד לקחת תיק ברכב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים