מצב
הנושא נעול.
דרוש לקניה כרטיס 1 מבוגר + 2 ילדים בשעה 00:00 בליל שישי מב"ב.

דרוש למכירה כרטיס אחד מבני ברק באיזור 3 בצהריים
0548540579

מחפשת כרטיס מביתר/ירושלים/בית שמש
בסביבות השעה 14:00
052-7190561

מחפשת לקנות 3 כרטיסים חזור ביום חמישי 11 בלילה ממירון לבני ברק (מכל אלו שנשארים לשבת) ruchy60193 שטרודל וכו'

דרוש דחוף כרטיס מצפת בשעה 19:00 בערב
או ע"י קנייה (גם במחיר גבוה) או ע"י החלפה בכרטיס מביתר בשעה 18:00 בערב או ע"י כרטיס לרכב בשעה 10:00 בבוקר של יום שישי (יציאה מהחניון) (או שני כרטיסים אחרים בשעה אחרת בערב)
ניתן לפנות למייל N6784386 (שטודל גימל נקודה קום)

נערך לאחרונה ב:
דרושים 5כרטיסים ליום חמישי מירושלים באותו שעה(לא משנה עדיף לשעות הצהרים)
תודה

יש לי 2 כרטיסים למכירה ממודיעין עילית בשעה 3 בלילה
כרטיס אחד רגיל ועוד כרטיס לתינוק עד גיל 5

באמת מריח לא טוב....
הם פשוט כנראה קנו בתור אוטובוסים פרטיים וידעו שיהיה מחסור
ועכשיו הם מוכרים את זה במחירי עתק.
מה שמריח לא טוב זה כמויות!!!! האוטובוסי חינם שקבלו חסידויות
וזה על חשבון אנשים שלא נשארו להם כרטיסים כמובן

מחפשת דחוף כרטיסים מצפת,
3 מבוגרים
נער וילד

להחלפה 2 כרטיסים למירון של השעה 02:00 בלילה מרכסים מחפשת להתחלף עם שעה 23:00/22:00 מרכסים
@noa0556741885 ג'מייל וכו'...

מעונינים לקנות כרטיסים מרכסים בשעות הלילה המוקדמות 21:00-23:00
@noa0556741885 ג'מייל וכו'...
תודה רבה

יש לי כרטיסים שקיניתי עכשיו מישובי מרום הגליל 866
מה זה אומר?
מאיפה יוצא האוטובוס ואיך אני מגיע עד שמה עם רכב?

יש לי כרטיסים שקיניתי עכשיו מישובי מרום הגליל 866
מה זה אומר?
מאיפה יוצא האוטובוס ואיך אני מגיע עד שמה עם רכב?
תמכור אותם מהר...
זה עובר בכל היישובים של 866 (פרוד, כפר שמאי, אמירים וכו') אבל להגיע לשם עם רכב זה רק למי שגר שם או מתארח שם והמארחים עדכנו אותו באפליקציה המיוחדת של ההילולא לתושבי האזור...

תמכור אותם מהר...
זה עובר בכל היישובים של 866 (פרוד, כפר שמאי, אמירים וכו') אבל להגיע לשם עם רכב זה רק למי שמתארח שם והמארחים עדכנו אותו באפליקציה המיוחדת של ההילולא לתושבי האזור...
אין סיכוי להגיע קרוב לשמה ואז להיכנס ברגל להגיע לאוטובוס?

אין סיכוי להגיע קרוב לשמה ואז להיכנס ברגל להגיע לאוטובוס?
לא כל כך...
866 זה כביש הגישה למירון...
אם אתה הרפתקן מיטיב לכת ובא לך להתחיל לשחק עם שוטרים תגיע איכשהו לצומת שבע ותנסה לעלות ברגל.... אין הרבה סיכוי שתצליח - אבל אנחנו איתך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה