מצב
הנושא נעול.
מחפשת בדחיפות כרטיסים מצפת למירון ביום חמישי אחהצ - 0527643959

יש לי 2 כרטיסים מבית שמש לשעה 21.00
ואני מחפשת להחליף בדחיפות לשעה 18.00\19.00
דחוף!!! אני גם צריכה כרטיס תינוק ללא עלות.

מחפשת להחליף 2 כרטיסים חמישי בלילה 02:00 ל23:00 או 00:00
ממודיעין עילית
0556783286

יש לי כרטיס מירושלים הארזים ב22:00 מעוניינת להחליף

לשעה 23:00 או 00:00

החלפה בלבד לא למכירה מייל moruya123 שטרודל walla.co.il

דרוש כרטיסים מצפת ב2 בלילה אם אפשרות להחלפה בעד כרטיסים לאליפלת

יש לי שני כרטיסים מהארזים בחמישי בשעה 3.00 בלילה
אני מעוניין להחליף לשעה 23.00 בערך
1793yy
שטורדל גימייל נקודה קום

יש לי שני כרטיסים מירושלים הארזים בחמישי בשעה 3.00 בלילה
אני מעוניין להחליף לשעה 23.00 בערך
1793yy
שטורדל גימייל נקודה קום

יש לי 2 כרטיסים מבוגר מבית שמש ביום חמישי בשעה 23:00 ואני רוצה להחליף את זה לשעה 12 בלילה (00:00)
y0583238924@ וכו'....

דרוש לקניה כרטיס 1 מבוגר + 2 ילדים בשעה 00:00 בליל שישי מב"ב.
למכירה במחיר עלות
1 כרטיס מבוגר (58) + 2 כרטיסי ילדים (29X2)
אגד - מבני ברק - בשעה 2 בלילה

נייד 05276 ואח''כ 93923

נערך לאחרונה ב:
מחפשים כרטיס של מבוגר/ילד/ילד מתחת לגיל 5 מצפת למירון ב19:00 יום חמישי

שלום
אני מוכר כרטיס נסיעה ברכבת מלוד בשעה 17:27 ביום חמישי אחה"צ
לפרטים 0583264054

ברשותי כמה כרטיסים ממירון להר יונה - נוף הגליל חזור בלבד בשעה 12 בלילה
כמו כן גם כמה כרטיסים מהר יונה למירון צד הלוך בלבד בשעה 12 בלילה מייל יצירת קשר MHB533656 שטרודל וכו'

יש למישהו כרטיס מבני ברק למכור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה