מצב
הנושא נעול.
דרוש כרטיס (או שתים) ממודיעין עילית בשעה 12 בלילה משוער
M0534197311 @ GMAIL . COM

אין מענה
תוכלו לחזור אלי?
0548492692

ישלי כרטיסים מבני ברק ביום שישי בשעה 7 מישרוצה
וגם כרטיס מביתר בשעה 10 בלילה

יש לי 2 כרטיסים למבוגרים מבית שמש
בשעה 6 בבוקר ביום חמישי
לפרטים 0583218428

דרושים בדחיפות 2 כרטיסים מאזור בית שמש/ירושלים/ביתר
בשעות הצהרים של חמישי (13:00-19:00)
אשמח מאד,
0583239193
או במייל
yael31122002 שטרודל ......
תודה רבה

יש לי כרטיס לרכב בשעה מחר בשש בערב
כמו"כ כרטיס ממו"ע בחמישי בחמש בערב
נא לפנות באישי

שלום וצהרים טובים אני זקוק בדחיפות לכרטיס לרכב ליום שיש בבוקר בשעה 9 בחינון אליפלת אם למישהו יש אשמח שיעדכן בדחיפות לטל' 0504165338
תודה רבה

שלום וברכה:
יש לי 2 כרטיסים למחר יום חמישי מביתר עילית למירון אחד לשעה 5 אחה"צ ואחד לשעה 7 אחה"צ.
אני רוצה למכור אותם בטלפון: 0504109238
כל הקודם זוכה!
נשאר רק משעה 5

נערך לאחרונה ב:
מעוניין לרכוש כרטיס אחד מבוגר ליום חמישי 14:37 ברכבת מאשדוד
אם יש למישהו בבקשה שיצטט אותי או יצור קשר באישי

אשמח למידע אם יש לי כרטיס לרכבת מאופקים האם אני יכול לעלות בתחנת אשדוד?
אודה למידע

דחוף דחוף 2 או 3 כרטיסים מירושלים בשעות הלילה של חמישי או הצהריים
מי שיש לו למכור ממש הצלה !!!!

ב"ה
מישהו יודע אם יש ביום חמישי שישי
תחבורה רגילה מצפת לבית שמש ומבית שמש לצפת ?

דחוף!! מישהו יודע מה קורה בכרטיס לרכב אם התעכבו בשעה שעתיים מהזמן שכתוב בכרטיס?

אם יש למישהו כרטיסים לרכב בשעות המאוחרות של יום חמישי אשמח שיעדכן שטל 0504165338
תודה רבה

דברתם איתי קודם, התקשרתי כדי להגיד שאנחנו רוצים, אבל אין מענה, תוכלו לחזור אלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה