מצב
הנושא נעול.
אם יש לי שעה לרכב אני יכול להגיע יותר מאוחר בתוך החמש שעות שלי?

דרוש בדחיפות כרטיס לרכב פרטי לשעות הצהריים של יום חמישי אם מישהו מעוניין למכור

d6285782 שטורדל גימייל

מישהו יודע פרטים על מסלולי האוטובוסים למירון
בקשר לכהנים
האם הם נוסעים במסלולים הרגילים של כל השנה?

והאם יש בזה בעיה?

יש לך אולי כרטיסים גם לשעה 2 בצהריים או ב-3

אני חייב כרטיס לתחבורה ציבורית מבני ברק בשעות הצהריים 054-8540579

מנסיון של שנים עברו,
בחזור בכלל לא בודקים,
אגב
הם לא באמת יכולים להקפיד ממש על הזמנים, אם יש לך כרטיס של 8 נגיד ובסוף היו פקקים נוראים והגעת ב 10 אז מה? עכשיו תצטרכי להיות פחות,
בקיצור זה בלתי ניתן לאכיפה
לכן אין גם מה לקנות כרטיסים לחזור אפשר פשוט ללכת ולעלות איפה שרוצים ומתי שרוצים
אם יש מישהו שיודע בוודאות אני אשמח לשמוע.
אמרו לי ששמעו בכל מיני קווים שכן יקפידו על זה. השאלה אם יש לזה מקור מוסמך.

אני חייב כרטיס לתחבורה ציבורית מבני ברק בשעות הצהריים 054-8540579
לי יש 2 ל 1 בצהרים יום חמישי
קח בחשבון שלא יוצאים בול בכלל ויש הרבה אוטובוסים כך שזה ממש לא על הדקה

מנסיון של שנים עברו,
בחזור בכלל לא בודקים,
אגב
הם לא באמת יכולים להקפיד ממש על הזמנים, אם יש לך כרטיס של 8 נגיד ובסוף היו פקקים נוראים והגעת ב 10 אז מה? עכשיו תצטרכי להיות פחות,
בקיצור זה בלתי ניתן לאכיפה
לכן אין גם מה לקנות כרטיסים לחזור אפשר פשוט ללכת ולעלות איפה שרוצים ומתי שרוצים
ממש לא נכון היה לי כמה שנים שבדקו ותיקפו באגד באמצע הדרך.
כך שלקנות כרטיס יכן מאוד שחובה.

רוצה לקנות כרטיס מבני ברק ליום חמישי שעה 12 או 1 בלילה 0548427199

מעונין בכרטיס אחד מבוגר מבני ברק למירון בשעה 12 בלילה מחר יום חמישי 0534142207

מחפשת לקנות כרטיסים מבית שמש ביום חמישי בלילה מ22.00 עד 1.00 לא משנה בדיוק איזה שעה
0548456044

מחפשת בדחיופת להחליף: יש לי 3 כרטיסים מהר חוצבים ב-11 בבוקר חמישי, ולקבל בתמורה 4-5 כרטיסים לאליפלט, חצור, צפת m49963 שטרודל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה