- הוסף לסימניות
- #3,441
מעוניין. טלפון?למכירה 2 כרטיסים מקרית גת בשעה 22:03 מבוגר
מעוניין. טלפון?למכירה 2 כרטיסים מקרית גת בשעה 22:03 מבוגר
רלוונטי?למכירה כרטיס למירון בשעה 2:00 בלילה מגבעת התחמושת.
מעוניינת ב1למכירה 2 כרטיסים מקרית גת בשעה 22:03 מבוגר
אני ישמח אם למשהו יהיה 053486445יש למשהו כרטיס אחד או שניים דחוףףףףף מירושלים
שלחתי לך מייל, האם התקבל?רלוונטי?
אני אשמח
ir.prog100 בגימיל
המחיר המלא 58אני שואל עוד פעם, מהו מחיר העלות של כרטיס בודד?
[קניתי כרטיס מוזל - של ותיק בטעות, וכתוב באתר שאפשר ליסוע עם הכרטיס ע"י השלמת המחיר, ואין לי מושג מה המחיר המלא]
מעוניין ב 1 רלוונטי?למכירה 2 כרטיסים מקרית גת בשעה 22:03 מבוגר
נמכר...למכירה כרטיס למירון בשעה 2:00 בלילה מגבעת התחמושת.
נמכר כבר...
@משה טוב להודותלמכירה 2 כרטיסים היום[יום חמישי] מבני ברק בשעה 3 לפנות בוקר [אחד מבוגר אחד נוער] במחיר מוזלל
צרו קשר בפרטי או כאן
כל הקודם זוכה
אם מציעים לך מאליפלט תזכור גם אותי בבקשה תדווח לי בפרטי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים