מצב
הנושא נעול.
מעוניין להחליף 2 כרטיסים מירושלים בשעה 4 בבוקר
בשתי כרטיסים מצפת או טבריה במשך הלילה [החל מ1]
לא מעוניין בהפרש

מעוניין בכרטיס ממודיעין עילית 0548400009

מה בסוף ? נורמלי לקחת יותר כסף על כרטיס ממה שעלה? או שלא?

למכירה 2 כרטיסים מירושלים- מרכזית הארזים. בשעה 5:00 לפנות בוקר.
0548500474

מחפשתת כרטיס לשעה 2 מארזים דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0556754006

למי שרוצה למכור לאליפלט או צפת שעות הלילה, נא לכתוב, גם ביותר ממחיר עלות...

מחפשת כרטיס ממודיעין עילית בשעה 4 לפנות בוקר
0527643122
עדיפות לנוער

מישהו יודע אם אני משנה את השעה של שעת יציאה הזה אמור להיקלט בברקוד שסורקים?? דחוף!!!

יש לי כמה עשרות כרטיסים למירון מירושלים בשעה 10 בערב מרחוב שטראוס האטבוס מאושר עד שער ט'
לפרטים 0534100948

רעיון מעניין.

שתי יהודים חביבים שלא הצליחו להשיג כרטיס לשעה בה רצו לנסוע, עשו דבר כזה:

עלו על אוטובוס כלשהו הנוסע צפונה, בתחנת ההתרעננות בכביש שש הצטרפו לאוטובוס שלנו הנוסע מירונה. אין בקרה.

:

עלו על אוטובוס כלשהו הנוסע צפונה, בתחנת ההתרעננות בכביש שש הצטרפו לאוטובוס שלנו הנוסע מירונה. אין בקרה.
זכור לי שהתחנת התרעננות זה מתחם מיוחד, אבל אולי לא כולם עוצרים שם

מחפש כרטיס בודד מאשדוד, באזור 21:00- 23:00
0533104913

דחוףףףף למשהו יש כרטיס 1 מגבעת התחמושת בשעה 10 0556761707

זכור לי שהתחנת התרעננות זה מתחם מיוחד, אבל אולי לא כולם עוצרים שם
האוטובוסים למירון לא אמורים לעצור שם, אבל מתוך מאות אוטובוסים תמיד יהיו אחדים שיעצרו שם. שלנו עצר. יחד עם עוד שלושה.

מעונין בכרטיס מביתר עילית למירון להיום בלילה בשעה 11 בערב
אפילו ב 100 שקל
0556737913

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה