מצב
הנושא נעול.
איך מגיעים לחניון אליפלט.
אם אתה עושה בוייז הוא נותן לך חניון אליפלט בתל אביב??
A5667478@גימייל

האם למישהו יש כרטיס מבוגר מכל הארץ ב8 בבוקר לרכב פרטי
דחוף!

יש לי 2 כרטיסים של נוער ברכב לא למסירה ואני צריך דחוף! כרטיס אחד של מבוגר בשעה 8 בבוקר

יש איפה להחנות את הרכב באזור גבעת התחמושת?
חינם/בתשלום?
אשמח לכל מידע
תודה

אשמח לדעת אם יש לי כרטיס ואני מגיעה באיחור של כמה שעות האם תיהיה כניסה לאוטבוס??

כל הקודם זוכה!
למכירה 2 כרטיסים מירושלים אחד מגבעת התחמושת ואחד ממסוף הארזים
אחד בשעה 12 בלילהואחד בחמש לפנות בוקר (בהתאמה)
(הבנתי שממש לא בודקים שעות ומיקום...)
אפשר ליצור קשר במס' 0548557063

דרוש בדחיפות כרטיס אחד מבית שמש (עדיף בשעה 3)
יש למישהו?

ברכבת לא בודקים בכלל
ברגע שנכנסתם לרציף (מעבירים רב קו לתחנה אחת) אף אחד לא יבדוק קדימה

מישהו יודע האם יש תחבורה ופיזור ממרכזית הארזים לשכונות ירושלים במשך הלילה??

כרטיס מבני ברק למירון, לשעה 3 לפנות בוקר 0527699741 למכירה

למכירה 2 כרטיסים למבוגר לשעה 4 מבית שמש
0556737196

יש דיווחים כעת שהמשטרה חוסמת יציאות מהערים של אוטובוסים לכיוון מירון, וגם בחניונים מסוימים האוטובוסים נעצרים.
האם התרוץ של המשטרה זה איומי החותים להגביר את קצב השידורים? לא יודע, אבל בשנים האחרונות תמיד הם שמחו למצוא סיבה לחסום את ההמונים לעלות למירון.

עריכה: אולי בגלל זה?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה