דרוש מידע כרטיסי אשראי משתלמים

• הוסף לסימניות
מחפשת עזרה במידע והשוואה בין כרטיסי אשראי משתלמים
כרגע יש לי כרטיס ללא עמלות שנותן לי החזר 5 אחוז על קניות בשוק מהדרין- למימוש בשוק מהדרין
איזה עוד כרטיסים יש? הבנתי שיש משהו של אל על?

• הוסף לסימניות
4
מחפשת עזרה במידע והשוואה בין כרטיסי אשראי משתלמים
כרגע יש לי כרטיס ללא עמלות שנותן לי החזר 5 אחוז על קניות בשוק מהדרין- למימוש בשוק מהדרין
איזה עוד כרטיסים יש? הבנתי שיש משהו של אל על?
צר לי לאכזב קודם כל, שעם ה5 אחוז שאת מקבלת חזרה מהקניות שם את עדיין לא מכסה אפילו חצי מהפערי מחירים בין הרשת הזו לרשתות אחרות.
לדוגמה בעיר מודעין עילית, מאתר CHP:
מוצרים אקראיים שעולים בראש.

שקדי מרק אוסם:
יש חסד (ללא מבצע) 9.90
שוק מהדרין 11.60
הפרש של 1.70 שח שהם כ17% פער.

שישיית שוקולד ורד הגליל:
יש חסד 19.90
שוק מהדרין 21.90.
הפרש של 2 שח שהם 10 אחוז.

בקיצור כמעט כל מוצר יקר שם משמעותית.
אם בכל זאת נח לקנות שם מבחינת שירות/קרבה וכדו', מומלץ לקנות שם עם תווי קניה של 10-15% שיש כמעט בכל מועדון אשראי שהוא.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
4

צר לי לאכזב קודם כל, שעם ה5 אחוז שאת מקבלת חזרה מהקניות שם את עדיין לא מכסה אפילו חצי מהפערי מחירים בין הרשת הזו לרשתות אחרות.
לדוגמה בעיר מודעין עילית, מאתר CHP:
מוצרים אקראיים שעולים בראש.

שקדי מרק אוסם:
יש חסד (ללא מבצע) 9.90
שוק מהדרין 11.60
הפרש של 1.70 שח שהם כ17% פער.

שישיית שוקולד ורד הגליל:
יש חסד 19.90
שוק מהדרין 21.90.
הפרש של 2 שח שהם 10 אחוז.

בקיצור כמעט כל מוצר יקר שם משמעותית.
אם בכל זאת נח לקנות שם מבחינת שירות/קרבה וכדו', מומלץ לקנות שם עם תווי קניה של 10-15% שיש כמעט בכל מועדון אשראי שהוא.

בהצלחה.
תודה
אני חייבת לקנות שם פרות וירקות בגלל ההכשר ומוסיפה מוצרים בפיקוח בלבד

באיזה אשראי יש תווים כאלו או אחרים זה בדיוק מה שאני שואלת אין לי מושג

• הוסף לסימניות
תודה

יש כרטיס של מקס בשם max beck שמחזיר על כל קניה באשראי 1.5% ואפשר גם לקבל את זה כהעברה לבנק אם משתשמשים עם זה הרבה זה ממש משתלם כבר קיבלתי דרך זה אלפי שקלים.

• הוסף לסימניות
תודה

גם במוצרים בפיקוח הם יקרים משמעותית מ''יש''.

אגב, הכרטיס הכי משתלם ברשת יינות ביתן, הוא דווקא לא הכרטיס שלהם אלא כרטיס ישראכרט "אשמורת" (לעובדי הוראה ובני משפחותיהם) שנותן בשוק מהדרין (לוודא באתר הזה כמה הנחה יש בסניף הרלוונטי) לא פחות מ.... 8% הנחה קבועה במעמד החיוב ללא צורך במימוש שוברים שונים ומשונים!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכרטיס דריםכארדVIP
ניתן להצטרף דרכו לתוכנית של 3% צבירת נקודות במועדון
על קניות ברשתות המזון הגדולות + הוראות קבע או דלק

• הוסף לסימניות
שלום רב

משתף אתכם בהטבה שקיבלתי החודש שהנפקתי כרטיסי אשראי שווה ...

1. מצ"ב קישור להנפקת כרטיס אשראי ויקטורי מגיע עד הבית תוך כמה ימים ההטבה בכרטיס היא לכל מנפיק 50 ש"ח מתנה, ללא תנאים, לקנייה ברשת ויקטורי כבר באותו יום שהגיע הכרטיס לי ולאשתי רכשתי בשתי קניות בסכום כולל של 102 ₪ ושילמתי רק 2 ₪ וכבר שיצאתי מהחנות ביטלנו את שתי הכרטיסים.

(יש אפשרות לקבל עוד 80 ₪ הטבה לכל כרטיס לקנייה ברשת ויקטורי, אם קונים בסך 500 ₪ ברשת ויקטורי מצטבר בשנה מקבלים ההטבה הנ"ל אני לא קונה בויקטורי לכן ביטלתי את הכרטיס) יש סניף ויקטורי בבית שמש צמוד לאושר עד חברה מנפיקה את הכרטיס MAX הכרטיס ללא עלות בשנה הראשונה.

https://www.max.co.il/cards/victory

2. באותו שבוע הנפקתי כרטיס מחברת כ.א.ל CashCal Pro הכרטיס הכי מוגזם בארץ ובחו"ל! גם הוא בהנפקת הכרטיס מקבלים 50 ₪ זיכוי באתר https://buyme.co.il/ שבו ניתן לרכות שוברים לחניות מסעדות או כול דבר אחר הכרטיס מגיע תוך 3 ימים הביתה והטבה מחכה לכם באתר כ.א.ל הכרטיס הוא ללא עלות בשנה הראשונה ובנוסף על כל קנייה אתם צוברים 1.5% מערך הקנייה לזיכוי באתר לדוגמא אם השתמשתם בכרטיס ב 3000 ₪ בחודש מחכה לכם 45 ₪ באתר שבו ניתן לרכוש או לצבור את הכסף לקנייה שיוכל להיות להנפקת הכרטיס

מצ"ב טלפון ישיר לחברת כ.א.ל מוקד הצטרפות ,רק לפני זה תתקשרו תשלחו מייל באישי לקבל את מספר גורם להעבירו לחברת כ.א.ל כדי לקבל את ההטבה של 50 ₪ בהנפקת הכרטיס ההטבה מוגבלת ל 10 מצטרפים.

אפשר להנפיק את שתי הכרטיסים באותו רגע זה שתי חברות שנות.

בהצלחה והמשך יום נעים.

• הוסף לסימניות
2. באותו שבוע הנפקתי כרטיס מחברת כ.א.ל CashCal Pro הכרטיס הכי מוגזם בארץ ובחו"ל! גם הוא בהנפקת הכרטיס מקבלים 50 ₪ זיכוי באתר https://buyme.co.il/ שבו ניתן לרכות שוברים לחניות מסעדות או כול דבר אחר הכרטיס מגיע תוך 3 ימים הביתה והטבה מחכה לכם באתר כ.א.ל הכרטיס הוא ללא עלות בשנה הראשונה ובנוסף על כל קנייה אתם צוברים 1.5% מערך הקנייה לזיכוי באתר לדוגמא אם השתמשתם בכרטיס ב 3000 ₪ בחודש מחכה לכם 45 ₪ באתר שבו ניתן לרכוש או לצבור את הכסף לקנייה שיוכל להיות להנפקת הכרטיס
בכרטיס הזה מרווחים החזר על %1.5 רק בשימוש בכרטיס מעל 10K בחודש.
עד 10K - החזר של 1%
ועל עסקאות ממשלתיות כגון חשמל, ארנונה מים וכו' - החזר 0.75 אג'.
מצ"ב טלפון ישיר לחברת כ.א.ל מוקד הצטרפות ,רק לפני זה תתקשרו תשלחו מייל באישי לקבל את מספר גורם להעבירו לחברת כ.א.ל כדי לקבל את ההטבה של 50 ₪ בהנפקת הכרטיס ההטבה מוגבלת ל 10 מצטרפים.

אפשר להנפיק את שתי הכרטיסים באותו רגע זה שתי חברות שנות.

בהצלחה והמשך יום נעים.
אפשר להצטרף גם דרך האתר של כאל.
העתקת את זה מאיפשהו? רשמת לפנות למייל האישי...
כל אחד שמנפיק דרך הקוד האישי אתם עליו מרוויחים ג"כ 50 ש"ח?

• הוסף לסימניות
בכרטיס הזה מרווחים החזר על %1.5 רק בשימוש בכרטיס מעל 10K בחודש.
עד 10K - החזר של 1%
ועל עסקאות ממשלתיות כגון חשמל, ארנונה מים וכו' - החזר 0.75 אג'.

אפשר להצטרף גם דרך האתר של כאל.
העתקת את זה מאיפשהו? רשמת לפנות למייל האישי...
כל אחד שמנפיק דרך הקוד האישי אתם עליו מרוויחים ג"כ 50 ש"ח?
למצתרפים דרך האתר כ.א.ל הם לא מקבלים את ההטבה של ה 50 ש"ח בהנפקת הכרטיס
אני כתבתי את תוכן המודעה ולא העתקתי ומי שמעוניין שישלח לי מייל באישי ואשלח לו מספר גורם כדי שיקבל את ה50ש "ח בהנפקת הכרטיס

• הוסף לסימניות
למצתרפים דרך האתר כ.א.ל הם לא מקבלים את ההטבה של ה 50 ש"ח בהנפקת הכרטיס
אני כתבתי את תוכן המודעה ולא העתקתי ומי שמעוניין שישלח לי מייל באישי ואשלח לו מספר גורם כדי שיקבל את ה50ש "ח בהנפקת הכרטיס
ואתם מרוויחים ג"כ על כל הצטרפות דרככם?

• הוסף לסימניות
יש לחברת האשראי מקס כרטיס בשם 'מקס קריפטו' וכן קאש באק.
בשני הכרטיסים יש לך החזר של שקל על כל 160.
בסופו של דבר זה מצטבר ויש לכם אפשרות שיהיה לכם קצת קריפטו ברשותך... אולי עוד יעלה ויהיה שווה הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
ואתם מרוויחים ג"כ על כל הצטרפות דרככם?
הרבה מלקוחות קאשכאל קיבלו מספר גורם מפנה, {פרסומת למייל}
כך שהמצטרף דרכם מקבל 50 ש״ח וגם המפנה שלהם....
המבצע מוגבל עד חמש מצטרפים לכל מפנה {סה״כ 250 ש״ח}.

אומנם כל מי שמצטרף דרך שירות הלקוחות שלהם לבד ג״כ יקבל 50 ש״ח, אבל למה לא להטיב עם עוד יהודי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה