כללי כרטיסי ביקור

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כרגע אני רוצה למתג את עצמי כך שישבתי כך כמה שעות והתקשקשתי לקבל כיוון והשראה.
זה מה שיצא לי.
לא כולם עונים על מה שאני מעונין לשדר אבל נהנתי מאוד מהתהליך והיצירה.

קבצים מצורפים

• כרטיס-ביקור-2.jpg
    KB 850.4 · צפיות: 20
  • כרטיס-ביקור-3.jpg
    KB 263.9 · צפיות: 18
  • כרטיס-ביקור-4.jpg
    KB 450.7 · צפיות: 22
  • כרטיס-ביקור-5.jpg
    KB 631.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הראשון
והאחרון במיוחד

• הוסף לסימניות
הראשון מקורי ומיוחד

• הוסף לסימניות
לפי כמות הסגנונות שהעלת (והם יפים לכשעצמם), נראה שאתה לא בדיוק סגור באיזה סגנון אתה רוצה לשדר את הסטודיו שלך.
הייתי ממליצה לך לשבת על בריף מסודר ולחשוב עם עצמך איך אתה רוצה שאנשים יכירו אותך, למשל: אם אתה רוצה פריקי, לך על הראשון. אם אתה רוצה נקי ומסודר - לך על השלישי...

• הוסף לסימניות
אני מלכתחילה עשיתי פה כמה סגנונות שתוך כדי עבודה ידעתי שאני לא אשתמש בהם כי הם לא משרתים את המטרה שאני מעונין בו. (לדוגמא הראשון) ובכל אופן עשיתי אותם בשביל הפאן!
זה היה התקשקשות די כפית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1061472:
לפי כמות הסגנונות שהעלת (והם יפים לכשעצמם), נראה שאתה לא בדיוק סגור באיזה סגנון אתה רוצה לשדר את הסטודיו שלך.
הייתי ממליצה לך לשבת על בריף מסודר ולחשוב עם עצמך איך אתה רוצה שאנשים יכירו אותך, למשל: אם אתה רוצה פריקי, לך על הראשון. אם אתה רוצה נקי ומסודר - לך על השלישי...

מה הסדר של בריף מאיפה מתחילים...?

• הוסף לסימניות
הראשון מקסים!

• הוסף לסימניות
הראשון מיוחד!
כל השאר נראים סקיצות..

• הוסף לסימניות
הכל אכן סקיצות.

• הוסף לסימניות
הראשון- שונה מרתק ומסקרן.
הבעיה שלי עם השאר: המילה "פרפקט" עומדת במוחי צמוד לכל אותם דברים מוקפדים ומהוקצעים עד הנקודה האחרונה.
השרבוטים המעורפלים שם בעצוב- לא מסתדרים לי. הם לא "פרפקט".

• הוסף לסימניות
הראשון פשוט משדר: מעצב גרפי עם חשיבה עיצובית "מחוץ לקופסא",
אם זה אכן המאפיין, אז לכו על זה...
מקסים לטעמי...

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה עם הראשון של חוסר מיקוד וקושי בראיית הפרטים שם.
ניסוי לשיפור ע"מ להגיע לקצת יותר ניגודיות וקריאות.
אבל משהו פה בצבעים קצת מעצבן אותי.

אני מסתפק על הצד השני האם כן להכניס מהקווים פנימה או להשאיר אותם בחוץ.

קבצים מצורפים

• כרטיס-ביקור-10-צד-1.png
    KB 845.2 · צפיות: 46
  • כרטיס-ביקור-10-צד-2.png
    KB 890.8 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
באמת קשה לקרוא
במיוחד כשזה באנגלית.
השילוב של השפריצים מלאכותי מידי
לא מסתדר עם הדיוק של הצד הראשון.

• הוסף לסימניות
הראשון עם טיפה שיפוץ מהמם השאר לא מתקרבים אליו בכלל

• הוסף לסימניות
הראשון והאחרון.
מיוחד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה