כללי כרטיסי ביקור

• הוסף לסימניות
רגילים לכתוב קרדיט בצד או לא?

אני ראיתי הרבה שרושמים, אבל לי אין את האומץ, אולי זה לא קשור לאומץ, מה אתם עושים?

לאנשים פרטיים, למוסדות, לעסקים, למנהלים, וכו'?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא כדאי. זה מוריד מערך החברה

• הוסף לסימניות
פשוט לא עושה. זה כמו 'לא נרד לרמה הזו'... לעניות דעתי

• הוסף לסימניות
בכרטיס ביקור-לא כ"כ מקובל
אם הכרטיס מיוחד-בין כה ישאלו את בעליו מי הגרפיקאי

• הוסף לסימניות
בשום אופן לא!!

• הוסף לסימניות
ירושלמי, במחשבה שני', תעלה לכאן את הכרטיס ביקור, ונראה אם שווה להתבזות על הכרטיס הזה. אולי בכל זאת כן כדאי לך לכתוב את השם בצד.

• הוסף לסימניות
לא , לא!
חכה בסבלנות .
אם אתה גרפיקאי מוצלח עוד יבואו אליך... לא מקובל לכתוב על כרטיס ביקור...
תמשיך לקבל עבודות ותראה שעם הזמן יבואו הלקוחות

• הוסף לסימניות
אם זה מודפס בכמות גבוה מאוד, לחלק בתיבות הדואר וכדומה.
אז הרבה משימים את שמם.

אחרת בדרך כלל, לא.

• הוסף לסימניות
לא מקובל בכלל להשים קרדיט על כרטיס ביקור..
אני עושה יומיום כרטיסי ביקור אפעם לא לקחתי קרדיט.

חוץ מזה קארעל בד"כ מה שמחלקים בתיבות דואר זה יותר גלויות או מגנטים שמצמידים לדלת שעל זה כן ראיתי קרדיט.

• הוסף לסימניות
כהנ"ל
בכרטיסי ביקור ממש לא נהוג לשים קרדיט.

• הוסף לסימניות
חבל שלא ראיתי בבוקר, הייתי מוריד חלק נכבד מהתגובות.

לא מדובר בכרטיס ביקור וזהו, מדובר באחד שאני עושה לו ה-כ-ל, פולדרים, פרסומות, לוגו, בלנקים, מעטפות, בקיצור כל מה שקשור לגרפיקה במשרד.

על הכל שמתי קרדיט, השאלה אם גם על הכרטיסי ביקור נהוג, או לא.

בכל אופן תודה למגיבים.

• הוסף לסימניות
רק על פרסומות ופולדרים שמים קרדיט.
על כל השאר לא.

• הוסף לסימניות
על בלאנקים, מעטפות, כרטיסי ביקור, חשבוניות וכו' כל מה שקשור למשרד בד"כ לא שמים קרדיט

• הוסף לסימניות
אני רואה את זה יותר בצורה של
כל מה שנעשה אישי עבור לקוח, בכלל כל דבר שמתאימה שם המילה 'אישי'
לא שמים שם,
לדוג': הזמנות, קבלות, תעודות, כרטיס (ביקור) אישי, כל עבודה פרטית בעצם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה