כללי כרטיסי ברכה לחברות שלי

• הוסף לסימניות
נמאס לי מהעיצובים שיש בחנויות אז החלטתי לעצב לבד, חוץ מזה שזה הרבה יותר אישי...כרטיס אחד לפדיון של הבן של חברה שלי והשני לחברה אחרת לרגל יום הנישואים שלה.
מה אומרים?
צפה בקובץ המצורף 172919

צפה בקובץ המצורף 172920

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 81.6 · צפיות: 39
  • לכידה 2.JPG
    KB 56.6 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
דבש!!

• הוסף לסימניות
יפה ומתוק במיוחד!!

את איירת את הכל?
אם כן - באיזו תוכנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1097142:
יפה ומתוק במיוחד!!

את איירת את הכל?
אם כן - באיזו תוכנה?

אומנם אני אוהבת לצייר, אבל לא, אני השתמשתי באיורים, בכל מקרה את הכל ניתן לאייר באילוס..

• הוסף לסימניות
מאיפה האיורים?

בכל מקרה נראה לי שתכלת בתוך ה-ם' מיותר

• הוסף לסימניות
אוי זה מתוק!!!!!!

• הוסף לסימניות
הדפסתי היום וזה יצא מדהים, מתוק מתוק, כ"כ התלהבתי שאני מתכננת להכין סדרה של כרטיסים בסגנון הזה...יש למה לחכות:) תודה על התגובות שלכם זה נותן לי גם הרבה מרץ..

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה
מאיפה הציורים?

• הוסף לסימניות
מתוק ממש!
תתחילי לשווק..

• הוסף לסימניות
תמכרי ותודיעי לי איפה אפשר להשיג!!!
מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה