כללי כרטיסי ברכה

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה http://www.prog.co.il/showthread.php?t

החלטתי לעצב כרטיסי ברכה ולשווק אותם בחנויות המתאימות, אני חשבתי על עיצוב בסגנון מסוים להתחלה חלק יהיו יותר בצבעים פסטלים וחלק צבעוניים, מצורף דוגמאות, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת וכן עצות ורעיונות יתקבלו בברכה!

תודה!!

צפה בקובץ המצורף 173893

צפה בקובץ המצורף 173894

צפה בקובץ המצורף 173895

צפה בקובץ המצורף 173896

קבצים מצורפים

• ex 1.JPG
    KB 40.6 · צפיות: 14
  • ex 2.JPG
    KB 37.8 · צפיות: 16
  • ex 3.JPG
    KB 45.1 · צפיות: 14
  • ex 4.JPG
    KB 42.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יופי, אני מתחבר לשלישי...
בכללי -את יכולה להעיז יותר

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1105029:
מה הכוונה להעיז יותר?
זה מרגיש לי קצת מאופק מידי, אפשר לעצב באופן יותר נועז, (לא חובה, זה יפה גם כך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1105041:
זה מרגיש לי קצת מאופק מידי, אפשר לעצב באופן יותר נועז, (לא חובה, זה יפה גם כך)

תסביר, או שאני קשת הבנה? מה אתה רואה שגורם לך לחשוב שזה מאופק? (תודה;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1105043:
תסביר, או שאני קשת הבנה? מה אתה רואה שגורם לך לחשוב שזה מאופק? (תודה;)
למשל המירכוז של האופנים, הפונט השמרני בראשונים, (האחרונים יפים יותר)
חסר פה את החופשיות שאני רגיל אליה מהעבודות שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1105054:
למשל המירכוז של האופנים, הפונט השמרני בראשונים, (האחרונים יפים יותר)
חסר פה את החופשיות שאני רגיל אליה מהעבודות שלך.

אה לגבי הפונט אני באמת צריכה לקנות כמה פונטים מעניינים, לגבי השאר יש צדק בדבריך, אני ינסה לשפר! טנקס!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה