תח"צ כרטיסי מירון תשפ"ה - רעיונות, הצעות והפקת לקחים לעתיד

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע אם אני יבוא לאוטובוס בשעה 22:00 ויש לי כרטיס ל21:00 יתנו להיכנס ?

• הוסף לסימניות
בשנה שעברה היה את : 'אש דת', הם עשו טרור, השנה קיבלו כרטיסים V.I.P,
שטויות.
אני ממנהלי החפ"ק באש דת ועדיין ללא כרטיס לי ולב"ב, מקווה שהתירוץ השחוק 'אני סדרן פה' יעבוד לי (אולי גם לכם...).
ויש לי חלאקה במשפחה המצומצמת.

• הוסף לסימניות
הפיתרון הטוב ביותר!
להגדיל את כמות המשתתפים המאושרת בו זמנית...
בו בזמן שמפחיתים את זמן השהות ל3 שעות.
ומגדילים עוד יותר את השטח...

אין שום סיבה שהר המכיל כמות של אלפי אנשים ברוגע, פלוס מתחם ענקי בגודל של עשרות דונמים, יוכלו יחד להחזיק בו זמנית רק כ60 אלף איש.
זה מספיק בשביל לינה לכל הכמות הזו לא לריקודים צפופים...

• הוסף לסימניות
הפיתרון הטוב ביותר!
להגדיל את כמות המשתתפים המאושרת בו זמנית...
בו בזמן שמפחיתים את זמן השהות ל3 שעות.
ומגדילים עוד יותר את השטח...

אין שום סיבה שהר המכיל כמות של אלפי אנשים ברוגע, פלוס מתחם ענקי בגודל של עשרות דונמים, יוכלו יחד להחזיק בו זמנית רק כ60 אלף איש.
זה מספיק בשביל לינה לכל הכמות הזו לא לריקודים צפופים...
היות ואין שליטה על האנשים שעולים להר עצמו (במקום למתחמים הנ''ל), וגם לא רוצים שיאלצו להגביל אם יווצר עומס (מה שיגרום להתקהלות דחיפות ומהומות)
אז דואגים למצב ותנאי שטח שסטטיסטית זה לא יקרה.
ואם אתה סבור שגם להר עצמו אפשר להכניס הרבה יותר ממה שמרשים, ונגד דעות המומחים, אז שמענו.

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג אם יהיה ניתן להגיע למירון ביום שישי שעה או שעתיים לפני שבת לא פורסם על זה כלום?

• הוסף לסימניות
מצחיק איך שכל הבאיאן'ער מצהירים אני לא באיאן'ער "אבל"

כל בר דעת (אלא אם הוא באיאן'ער) מבין שאין זה הגיוני לצעוק חי וקיים יש לנו מסורת שנים להדליק את ההדלקה המרכזית
ובאותה נשימה לקחת את כל הכרטיסים לקהילה שלכם
אם זה ההדלקה המרכזית זה שייך לכולם

עוד נקודה המסורת הייתה שהאדמורי"ם לבית רוזין קנו את זה כל שנה בכסף מלא
אז כהיום שיש רק הדלקה אחת שימכרו את זה ואם באיאן רוצים שיקנו את זה

ולכן כל מי שבא להסביר פה את הצדק שבדבר אני דן אותו לכף זכות שהוא באיאן'ער (גם אם הוא מצהיר בתוקף שלא)

וכן גם אני @צאלמער (אפרופו אנשי הישוב הישן) נכד להמקובל ר' ישעי' אשר זעליג מרגליות - ממייסדי ההילולא במירון
ונאלץ לעמוד מן הצד ולגלות ששכני הטוב חסיד באיאן שחוץ מל"ג בעומר לא דרכה רגלו במירון מקבל כרטיס VIP

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כל העניין שאתה מחכה שעות בתור לפנני שבחרת בכלל עיר, זה מוגזם. גם אם עושים את התור בשביל שהאתר לא יקרוס- שהתור יהיה ארחי שאני בוחרת עיר.
השנה היה מצב שלא משנה אם אתה מחכה לקנות מעיר שיש ממנה בשפע (נניח שדרות), או מעיר שכמה שיהיה לא יספיק (ננית בני ברק) חיכית באותו תור והוא יכל לקחת שעות!

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג אם יהיה ניתן להגיע למירון ביום שישי שעה או שעתיים לפני שבת לא פורסם על זה כלום?
ברגע שנגמר האירוע מן הסתם הצירים ייפתחו..
{ניתן לברר על שעת פתיחת הצירים במועצה איזורית מרום הגליל}
לפי הפירסום של משרד התחבורה האוטובוסים האחרונים למרכז בשעה 13:00 ולצפון בשעה 15:30
בכ״א הצירים הקרובים למירון ממש מן הסתם יהיו סגורים אבל לכה״פ עד בר יוחאי או אפי׳ עד הדלק ייתכן ויהיה אפשר להגיע..
אין שום הגבלה!!
הגבלה פירושה מספר מוגבל של כרטיסים!
ולא מי שקיבל כרטיס שיירד מן ההר בסיום התוקף שלו,
זה לזלזל באינטגלציה של המגיבים כאן, ולהנדס תודעה!
ותנאים להשארות בשבת
שכוייח!
כל אחד היה מוכן לבוא ביום שישי בצהריים ולקבל תנאים להישאר בשבת,
ועוד להרגיש שהוא עושה חסד..

• הוסף לסימניות
שכוייח!

הם לא מקבלים תנאים
הם מייצרים תנאים

בסה"כ הם שוכרים חברה שתארגן להם כמה אוהלים ב-89 שממילא ישארו עד אחרי שבת
מנקים מציעים מזרונים וזהו והם משלמים על זה 100 ש"ח כל מזרון

בתנאים האלה אתה רוצה לבא ??
אתה מוזמן אף אחד לא יוציא אותך בכח מ-89

• הוסף לסימניות
שכוייח!
נתתי את זה כדוגמה לצעד חכם שעשו השנה
לקחו קהילה שבאופן טבעי היתה מגיעה גם היא בליל ל"ג בעומר וגרמו להם לבוא בשעות הכי פחות מבוקשות. זה לא היה קורה בלי שיארגנו שם שבת.
והתנאים שיש להם לשבת הם תת תנאים ממש.

• הוסף לסימניות
הם לא מקבלים תנאים
הם מייצרים תנאים

בסה"כ הם שוכרים חברה שתארגן להם כמה אוהלים ב-89 שממילא ישארו עד אחרי שבת
מנקים מציעים מזרונים וזהו והם משלמים על זה 100 ש"ח כל מזרון

בתנאים האלה אתה רוצה לבא ??
אתה מוזמן אף אחד לא יוציא אותך בכח מ-89
הם גם מקבלים וגם מייצרים
100 ש"ח למיטה זה בהכרח גם לקבל.

• הוסף לסימניות
מאות אנשים מגיעים למירון בלי תוכנית היכן לאכול והיכן לישון לשבת הקרובה בכל פינה זורקים אוהל (במקרה הטוב) או שקית טלית מגבת
כדאי ר שמעון לסמוך עליו בשעת הדחק

• הוסף לסימניות
הם גם מקבלים וגם מייצרים
100 ש"ח למיטה זה בהכרח גם לקבל.
לא מיטה אלא מזרון
ולא בבית או באהל פרטי אלא באהל ענק עם הרבה מאד אנשים ביחד
ואם זה זול החסידות מסבסדת את זה
ולא המשרד ירושלים ומשכורת ישראל

ולא אני לא קרלינער פשוט לא מבין את הצרות עין הזאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה