פורים כרטיסי מתנה נטענים

• הוסף לסימניות
האם מישהי יודעת איפה ניתן להשיג את כרטיסי טנקס כארד שבאים בהקדשות אישיות לגננות/מורות/מטפלות/מלמדים ובמגוון סכומים,
ראיתי אותם בעבר והם כרטיסים מאוד מאוד מרשימים ויפים, הכי יפה ואישי ומכבד, מישהי יודעת איפה יש מוקד של הכרטיסים האלה?

• הוסף לסימניות
אם אתם מעוניינים בכרטיסי נופשונית שהם בעיקר חנויות של קניונים וכד' ולא כל כך בחניות שלנו, אך יש בהם גם שפע ברכת השם וכו', אני יכול לתווך לכם למישהו שמוכר אותם ב 8% הנחה.

• הוסף לסימניות
אם אתם מעוניינים בכרטיסי נופשונית שהם בעיקר חנויות של קניונים וכד' ולא כל כך בחניות שלנו, אך יש בהם גם שפע ברכת השם וכו', אני יכול לתווך לכם למישהו שמוכר אותם ב 8% הנחה.
תכל'ס אם אני רוצה לתת לאחת משלנו כרטיס היא תשמח הרבה יותר עם חנויות שמותאמות ונמצאות באזור וגם בכרטיסים שלהם יש הקדשות אישיות שאני לכן מחפשת דווקה אותם זה מאוד מושקע ויפה,.

• הוסף לסימניות
יש מוקדי מכירות של גולד קארד שזה כרטיס פיזי יפה ומתאים לחנויות משלנו
ויש את גיפטא שיש להם אתר זה בדומה לבימי שאת מעבירה מייל או מדפיסה /נותנת מספר אבל החנויות שם הרבה יותר שוות כמעט כל החנויות השוות במגזר קיימות שם בשונה מהגולד קארד שהוא בעיקר של חסידים (ככה המתרשמות ראשונית שלי מהחנויות עזרה ואחווה צרכנית גור שהחיינו אבל אין שם קידי שיק הדס וכו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה