מידע שימושי כרטיסי/תווי קנייה ביש חסד

• הוסף לסימניות
פגשתי תורם שמעוניין לעזור בקמחא דפסחא לאברכים
הוא מעוניין לעשות זאת באמצעות תווי קניה
ביינות ביתן (זול למהדרין) השגתי 8.5 אחוז הנחה
ביש חסד אני לא מצליח להגיע לקודקוד
אם מישהו כאן יכול לסייע אשמח להעזר

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שפורסם במיר שיש אפשרות לקנות תלושים ב7 אחוזי הנחה לכל המעונין עד פסח- אולי תשאל את האחראי שם אם שיך ללחוץ על יותר- לכמות? אבל לפחות 7% זה גם הנחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א6;2472716:
איפה ניתן להשיג תווי קניה ליינות ביתן / יש חסד?

יש חסד יש בהרבה מקומות. ביינות ביתן (שוק מהדרין) גם יש?

• הוסף לסימניות
יש להשיג תוים של יש חסד ביותר מ5 אחוז באזור בני ברק?

• הוסף לסימניות
יש להשיג תווים של שוק מהדרין יינות ביתן?

• הוסף לסימניות
איפה ואיך משיגים?
האם ההנחה תלויה בכמות שקונים?
הייתי שמחה לפתוח נקודת מכירה אבל איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות תווי קנייה ליש חסד בירושלים

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב.
זה ממש דחוף לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה