כרטיס אשראי הייטקזון - מומלץ?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מאילו שבדקו - המלצות / דיס לכרטיס.
תודה!

• הוסף לסימניות
למה לא?
כרטיס ללא כל עלות לתקופה בלתי מוגבלת בלי התחייבות לשימוש מינימלי
כל השאר בונוס...

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מאילו שבדקו - המלצות / דיס לכרטיס.
תודה!
אני כל חודש בודקת אם יש מתנה שווה ששווה לי בשבילה לעשות, בינתיים לא עשיתי .
מישהו בעבודה שיש לו את זה אמר שזה נחמד, יש בעיקר הטבות להיי סוסיטי . לא הכי שימושי לפשוטים ;).
אבל לא עולה דמי כרטיס ויש קצת הטבות אז אם בא לך כרטיס תעשי, מקסימום תבטלי.

• הוסף לסימניות
כרגע מתנת ההצטרפות סירים של סולתם, לא רע

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בשווי החלפה של 965 ש"ח... בהחלט לא רע
מעניין אם זה באמת הסכום, או שלא כולל מבצעים ואז על כל פריט משלמים כפול.
(כמו בתווים של נעמן).

• הוסף לסימניות
מכניס אותי ישר לחשבון הקיים שלי ולא קיבלתי בכלל מתנה:(
בחלון גלישה מבקש קודם להתחבר או להירשם...
מוזר,
גם אצלי זה מכניס לחשבון שלי (או מבקש להתחבר) ואז מוצגת המתנה עם אופציה להזמין כרטיס.
אצלך בחשבון אין את הקטגוריה של "כרטיס אשראי של ההייטקיסטים"?

• הוסף לסימניות
אצלך בחשבון אין את הקטגוריה של "כרטיס אשראי של ההייטקיסטים"?
יש אבל לא רואה שם את המתנה יש טופס הצטרפות לאשראי מטעם החברה שלי איפה בדיוק בתוך הקטגוריה של אשראי את רואה את זה?

• הוסף לסימניות
יש אבל לא רואה שם את המתנה יש טופס הצטרפות לאשראי מטעם החברה שלי איפה בדיוק בתוך הקטגוריה של אשראי את רואה את זה?
כנראה זה תלוי בהסכם של החברות מול הייטקזון.
אצלי ישר בקישור כתוב על המתנה,
ובקטגוריה -> "כרטיס האשראי של ההיטקיסטים" -> "להזמנת כרטיס אשראי הייטקזון"- אני רואה את זה שוב.
תראי כאן באשכול, כנראה באמת יש הבדל בין החברות.

• הוסף לסימניות
אגב יש דרך ליצירת קשר איתם?
לא מצליחה בשום דרך לקבל מענה...

• הוסף לסימניות
מי שעוקב אחרי המצבעים שלהם יכול להרוויח. אחת בעבודה השיגה הנחה על קנית דירה בפריוקט דרך היטזקון.
אני אישית התשמשתי בזה בשביל כרטיסים לחופש כמו ספארי סקי גאמפ וכו׳. לא ביג דיל אבל בסדר גמור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה