כרטיס אשראי טפחות

• הוסף לסימניות
פניתי לחברה ליעוץ משכנתא למיחזור והוספה על המשכנתא
הם רוצים על תוספת של כרטיס אשראי טפחות עוד 7500 פלוס מע"מ
זה נשמע לי יקר מאוד
שמעתי פעם שמשלמים על זה אחוז 1
מה אומרים?

• הוסף לסימניות
פניתי לחברה ליעוץ משכנתא למיחזור והוספה על המשכנתא
הם רוצים על תוספת של כרטיס אשראי טפחות עוד 7500 פלוס מע"מ
זה נשמע לי יקר מאוד
שמעתי פעם שמשלמים על זה אחוז 1
מה אומרים?
חוץ מהמיחזור אתה רוצה תוספת כרטיס 120 אלף שקל???
ועל המיחזור מחיר אחד ועוד 7500 על הכרטיס???

• הוסף לסימניות
תגיד שאתה לא מעוניין, זה זכאות טריוויאלית של לוקחי משכנתא, אתה לא צריך בזה מתווכים.

• הוסף לסימניות
כן
7500 על המיחזור
7500 על התוספת כאט
פלוס מעמ
בערך 18000 א"ש
נראה לכם הגיוני?
כמה מקובל לשלם על דבר כזה
(צריך לזה פרוצדורה בגלל הכנסות נמוכות וערבים)

• הוסף לסימניות
אתה לא צריך אותם בשביל הכרטיס.
למיטב ידיעתי וגם כתבו לך קודם, כל מי שמקבל משכנתא בטפחות זכאי לזה.

• הוסף לסימניות
אבל לא היו מאשרים את זה בגלל הכנסות נמוכות
והיועץ צריך לעבוד על זה

• הוסף לסימניות
עם יחס החזר בעייתי לא נותנים הלוואה בכא"ט!

• הוסף לסימניות
נו אז בשביל זה יש יועץ משכנתאות
רק אני שואל האם זה הגיוני לשלם כזה סכום על כאט?

• הוסף לסימניות
זה תלוי מצב, מקובל לקחת תוספת תשלום על הלוואות משלימות, אם לא מדובר על ענין טריוויאלי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה מקובל לשלם על דבר כזה כשזה חלק המתיק המשכנתא
שהרי זה אמור להיות הוספה על המשכנתא
וזה שהבנק לא אישר את זה בקלות לכאורה זה חלק מהפרוצורה
בעבר שמעתי על יעצים שלוקחים על זה כ1000 ש"ח
מה דעתכם?
איך נוהגים במקרה כזה?
בטח אם לא דיברו על תשלום על זה האם הרגילות היא שזה חלק מהתיק
או לגבות על זה כתיק נוסף גם אם לא דובר על זה?

• הוסף לסימניות
כמה מקובל לשלם על דבר כזה כשזה חלק המתיק המשכנתא
שהרי זה אמור להיות הוספה על המשכנתא
וזה שהבנק לא אישר את זה בקלות לכאורה זה חלק מהפרוצורה
בעבר שמעתי על יעצים שלוקחים על זה כ1000 ש"ח
מה דעתכם?
איך נוהגים במקרה כזה?
בטח אם לא דיברו על תשלום על זה האם הרגילות היא שזה חלק מהתיק
או לגבות על זה כתיק נוסף גם אם לא דובר על זה?
זה לחלוטין לא חלק מהתיק כסטנדרט (אני משתדל לדאוג ללקוחותיי, אבל ממש לא ברמת ההתחייבות ואם זה מורכב אני לא מתעקש), והגיוני לבקש על זה תשלום נוסף.
כמה? זה כמובן תלוי במצב.

• הוסף לסימניות
זה לחלוטין לא חלק מהתיק כסטנדרט (אני משתדל לדאוג ללקוחותיי, אבל ממש לא ברמת ההתחייבות ואם זה מורכב אני לא מתעקש), והגיוני לבקש על זה תשלום נוסף.
כמה? זה כמובן תלוי במצב.
אוקי.
אבל האם זה מובן מאליו שזה נחשב כתיק חדש שעבורו נדרש תשלום נוסף [גבוה כ"כ]
או שהוא סיכום בנפרד
כי לא דיברנו מה המחיר על זה
ואני סברתי שזה חלק מהתיק או בתשלום כל שהוא
ופתאום אומרים לי שזה תיק נוסף
זה נשמע הגיוני?

• הוסף לסימניות
מחילה שאני שואל.
למה זה משנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הבנק שלח לי הודעה חגיגית,
שמהחודש הקרוב מסתיימת ההטבה של דמי המנוי לכרטיס ,
ז"א שעד עכשיו אם הייתי רוכשת מעל 3,000 שח בכרטיס, לא היה צריך לשלם 20 שח דמי כרטיס אשראי, ומעתה ההטבה מתבטלת.

כבר לפני כשנה עברנו את זה איתם - היה לנו 2 כרטיסי אשראי בחשבון, ביטלנו אחד- ועשינו כרטיס אשראי חוץ בנקאי של מקס I NEED IT ללא דמי עמלה לכל החיים.

עכשיו לשאלותיי:
  1. האם מישהו ניסה לאחרונה מול בנק דיסקונט? יש סיכוי להמשיך לקבל את ההטבה (פטור מדמי כרטיס מעל הוצאה חודשית של 3,000 ש"ח)? או שאין עם מי לדבר?
  2. לגבי כרטיס MAX I NEED IT – אני כבר מחזיקה באחד על שמי, ובן הזוג לא מחזיק כרטיס אשראי על שמו. האם ניתן להנפיק שני כרטיסים על אותו תעודת זהות? או שאפשר להנפיק על שם בן הזוג אם אין לו כרגע כרטיס פעיל?
  3. האם אתם מכירים כרטיס חוץ-בנקאי נוסף שהוא באמת ללא עמלות בכלל? כלומר – לא כזה שצריך כל שנה להתקשר ולבקש לבטל דמי כרטיס. אני לא מתעניינת בקשבקים אם יש עמלות שנתיות או צורך בהתעסקות שוטפת. מבחינתי – שקט נפשי > החזר כספי.
  4. האם יש עדיפות לסוג כרטיס – ויזה לעומת מאסטרכארד? שמעתי שמאסטרכארד פחות מתקבל בארץ. מישהו נתקל בבעיה עם כרטיס מאסטרכארד שלא התקבל בעסק כלשהו?
תודה שקראתם עד כה!
לישראכרט יש כרטיס אשראי בשם "בייסיק" - כרטיס נחמד בלי דמי כרטיס בהתניה של עסקה אחת לפחות, ובעיקר מה שנוגע אלי, 0% עמלות מט"ח, משמעותי למי שקונה הרבה בחו"ל.
רק מה, ישראכרט ידועה כחברה הקשה ביותר לבעלי טלפון כשר, חברת האשראי היחידה (מבין 3) שהסיסמאות בסמס לא מגיעות בהודעה קולית ואין אפשרות כזו, וכו'.
עכשיו, לא יודע במה זה תלוי, אבל בתהליך הנפקת כרטיס לפעמים הוא מאשר לשלוח קוד לאימייל ולפעמים רק לטלפון, קרוב משפחה שלי הוציא את הכרטיס, קיבל קוד לאימייל, והציע לי גם... ניסיתי להנפיק ומשום מה לי הוא לא נותן לשלוח לאימייל, התקשרתי לנציג שהתחיל תהליך, ואיפשהו לקראת סוף התהליך הנציג אומר לי את המשפט הבא:
"רגע, בעצם יש לך טלפון כשר, הכרטיס לא מיועד לבעלי טלפון כשר"
בלי שיצליח להסביר לי למה...
למעשה:
אם מישהו יכול לעזור לי להנפיק את הכרטיס, ולא דרך נסיון חוזר עד שנופלים על פקיד טוב, אשמח.
אבל יותר אשמח אם נוכל אולי לגרום ביחד לחברה היחידה שמדירה בעלי טלפון כשר להתחיל גם כן לכבד אותנו.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה