דרוש מידע כרטיס אשראי של רמי לוי - אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
שלום
לפני כמה חודשים עשינו ב"רמי לוי" כרטיס אשראי אצל נציג האשראי.
אין לנו שום סיבה או צורך בכרטיס אשראי נוסף, אך הנציג [הערבי...] הבטיח שמקבלים במקום תו של 20 ש"ח, ואחרי שפותחים את הכרטיס, גם אם לא משתמשים בו, מקבלים 120 ש"ח בתווים בדואר.
עברו כבר כמה חודשים - לא דובים ולא יער. אין תווים...
לא יוצא לנו להגיע לרמי לוי לבדוק פיזית בסניף.
אם מישהו מכיר/ נתקל/ יש לו מידע רלוונטי בנושא, נשמח לשמוע!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אותו דבר, אבל במקום קיבלתי 20 ש"ח אולם ה100 לא נראה באופק, קפצתי לסניף ואמרו לי להתקשר לשירות לקוחות שלהם.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון. הנציג אמר לי במקום, ובדיוק לפני כמה דקות קיבלתי מייל מישראכרט. ציטוט:
"משלמים בכרטיס המסתיים בספרות XXXX על חמש עסקאות בסכום מצטבר של 100 ₪ לפחות בין התאריכים 17/10/2025 - 17/12/2025.
מסרון עם המתנה ישלח אליך לנייד בתום המבצע. נשאר לך רק לבחור איך בא לך להתפנק - מסעדה, אופנה, ספא ועוד.."

• הוסף לסימניות
אז אני עכשיו דיברתי עם שירות הלקוחות ואמרו לי שאם אני אעשה עסקאות בסך המצטבר של 500 ש"ח בכרטיס אז בדפי החיוב אני אראה זיכוי על ה 100 ש"ח.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון. הנציג אמר לי במקום, ובדיוק לפני כמה דקות קיבלתי מייל מישראכרט. ציטוט:
"משלמים בכרטיס המסתיים בספרות XXXX על חמש עסקאות בסכום מצטבר של 100 ₪ לפחות בין התאריכים 17/10/2025 - 17/12/2025.
מסרון עם המתנה ישלח אליך לנייד בתום המבצע. נשאר לך רק לבחור איך בא לך להתפנק - מסעדה, אופנה, ספא ועוד.."
התקשרנו אליהם עכשיו וזה מה שהם אמרו לנו. ואמרו לפנות לחברת האשראי. בזמן הרישום לכרטיס, הנציג אמר לנו שלא חייבים להשתמש בכרטיס בשביל ההטבה. בקיצור, שיקר עלינו בלי להניד עפעף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה