דרוש מידע כרטיס אשראי שמקנה כסף על תשלום חשמל ותדלוק, מהו?

• הוסף לסימניות
איזה כרטיס אשראי זה?
מישהו יודע על החזרי כסף או זיכויים בחנויות?
אשמח למידע

• הוסף לסימניות
לCAL יש כרטיס דיינרס בשם אקסטרא הום שמחזיר 5% בתווים של ביי מי על חשבונות חשמל דלק סלקום וסופר פארם. החזר של עד 84 ש"ח בחודש. (1000 ש"ח שנתי)

• הוסף לסימניות
לMax יש כרטיס שמחזיר כסף על כל הוצאה, רוצה פרטים תכתבו לי בפרטי תז ונייד ואדאג שיחזרו אליכם

• הוסף לסימניות
לCAL יש כרטיס דיינרס בשם אקסטרא הום שמחזיר 5% בתווים של ביי מי על חשבונות חשמל דלק סלקום וסופר פארם. החזר של עד 84 ש"ח בחודש. (1000 ש"ח שנתי)
איך ניתן לממש את ההחזרים? משהו באתר שלהם לא ברור לי

• הוסף לסימניות
איך ניתן לממש את ההחזרים? משהו באתר שלהם לא ברור לי
מקבלים החזר בתווים של ביי מי שנותן אפשרות לקנות בכל הרשתות המובילות . אני עשיתי עם זה למעלה מ4000 ש"ח בשנים האחרונות. ניתן גם דרך מחשב להדפיס את השוברים ולא חייבים אפליקציה.

ישנו כרטיס נוסף בשם CashCal Pro שנותן החזר בתווים 1% על כל הרכישות שמבוצעות בכרטיס. גם כן בBY-ME.

אשמח אם תציינו ברישום קוד גורם מפנה 29863.
גם אני וגם אתם מרווחים:)

• הוסף לסימניות
יש מתנת הצטרפות צבירה של 10% אחוז בשלוש חודשים ראשונים,
מענין אם יהיה צבירה על חשמל גם בחברות הפרטיות החדשות?
יש כאן מישהו שכבר צובר עליהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה