דרוש מידע כרטיס אשרי של חברת ישראכרט

• הוסף לסימניות
אני מנסה לקנות דרך אתרים, ומנסה לשלם עם כרטיס אשראי של חברת ישראכרט, לצורף אימות הוא שולח לי מייל ושם הוא כותב שישלח לי קוד ב SMS, אין לי אפשרות לSMS, פניתי לחברה לבקש שיגיע למייל או בשיחה קולית- אמרו לי שבעבר היו מקבלים למייל, כיום אין אפשרות כזאת, ואין אפשרות כרגע לשיחה קולית.. כלומר אין פתרון!!
יש עוד מישהו שנתקל בזה? הבנתי שזה לא קורה בכל האתרים.
מה אפשר לעשות? האם נגזר אלי להפסיק לקנות ברשת?

• הוסף לסימניות
מתקשרים למספר של חברת האשראי שמופיע בהודעת אימות והם מאשרים את הפעולה טלפונית
בהחלט מטריד
הנציגים טוענים שעובדים על אפשרות לקבלת הודעה קולית

• הוסף לסימניות
מתקשרים למספר של חברת האשראי שמופיע בהודעת אימות והם מאשרים את הפעולה טלפונית
בהחלט מטריד
הנציגים טוענים שעובדים על אפשרות לקבלת הודעה קולית
אבל לא תמיד המוקד פתוח..
מטריד זה לא מילה..
למי אפשר לפנות?

• הוסף לסימניות
המוקד אישורים אמור ליהיות פתוח
תנסו במוקד גניבה ואבידה

• הוסף לסימניות
הם חייבים ע"פ הוראות הפיקוח על הבנקים לשלוח את זה כהודעה קולית.
תפנה בכתב לפניות הציבור של ישראכרט, ואח"כ גם לפיקוח על הבנקים.

ובינתיים תשתמש בכרטיס של מקס, מנסיון ההודעות ביטחון האלו מגיעות כהודעה קולית.

• הוסף לסימניות
מתקשרים אליהם הם מבטלים את הצורך באימות לרבע שעה

• הוסף לסימניות
איזה קטע אתמול זה קרה לי גם והם אומרים להתקשר למספר מסויים ושם הם מסדרים שזה יעבור דרך נציגת שרות (היה 12 בלילה - והיה מענה אנושי)

• הוסף לסימניות
לאחרונה זה קרה לי כמה פעמים רק באתר אחד (רב קו אונליין) והיה מענה טלפוני במס' שלהם גם ב3 בלילה
(03-6364488)
וצריך לענות על הרבה שאלות לצורך אימות (חוץ מפרטים אישיים - קנייה אחרונה פיזית בכרטיס אשראי באיזה חנות? וכו') עד שסיימתי לענות על כל השאלות קוד האימות לא היה תקין והייתי צריכה להתחיל הכל מחדש...
וכששאלתי למה אין אפשרות לקבל הודעה למייל או בהודעה קולית הם אמרו לי שאין מה לעשות...

• הוסף לסימניות
הם חייבים ע"פ הוראות הפיקוח על הבנקים לשלוח את זה כהודעה קולית.
תפנה בכתב לפניות הציבור של ישראכרט, ואח"כ גם לפיקוח על הבנקים.

ובינתיים תשתמש בכרטיס של מקס, מנסיון ההודעות ביטחון האלו מגיעות כהודעה קולית.
אולי תפרסם פה מה המייל של פיקוח על הבנקים?
שכולם יכלו לשלוח להם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך יתכן שהם טרם טפלו בענין הזה? ולמה ציבור כ"כ גדול שותק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לישראכרט יש כרטיס אשראי בשם "בייסיק" - כרטיס נחמד בלי דמי כרטיס בהתניה של עסקה אחת לפחות, ובעיקר מה שנוגע אלי, 0% עמלות מט"ח, משמעותי למי שקונה הרבה בחו"ל.
רק מה, ישראכרט ידועה כחברה הקשה ביותר לבעלי טלפון כשר, חברת האשראי היחידה (מבין 3) שהסיסמאות בסמס לא מגיעות בהודעה קולית ואין אפשרות כזו, וכו'.
עכשיו, לא יודע במה זה תלוי, אבל בתהליך הנפקת כרטיס לפעמים הוא מאשר לשלוח קוד לאימייל ולפעמים רק לטלפון, קרוב משפחה שלי הוציא את הכרטיס, קיבל קוד לאימייל, והציע לי גם... ניסיתי להנפיק ומשום מה לי הוא לא נותן לשלוח לאימייל, התקשרתי לנציג שהתחיל תהליך, ואיפשהו לקראת סוף התהליך הנציג אומר לי את המשפט הבא:
"רגע, בעצם יש לך טלפון כשר, הכרטיס לא מיועד לבעלי טלפון כשר"
בלי שיצליח להסביר לי למה...
למעשה:
אם מישהו יכול לעזור לי להנפיק את הכרטיס, ולא דרך נסיון חוזר עד שנופלים על פקיד טוב, אשמח.
אבל יותר אשמח אם נוכל אולי לגרום ביחד לחברה היחידה שמדירה בעלי טלפון כשר להתחיל גם כן לכבד אותנו.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה