כללי כרטיס ביקור- אשמח לקבל הערות מחכימות

• הוסף לסימניות
מצורפים 2 סקיצות לכרטיס ביקור עבור מפיקת אירועים.
כל תגובה תועיל לי. אפילו אם תקטלו.
גם על הלוגו אשמח לראות תגובו.
תודה מראש

קבצים מצורפים

• סקיצות לכרטיס ביקור.jpg
    KB 1,023.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הראשון יותר עושה תחושה של עיצוב אירועים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הראשון לדעתי

• הוסף לסימניות
יפה!!
הוילונון החמוד בראשון- מוסיף לתחושה, אבל לא אהבתי את הרקע הסגול (במיוחד לא בצד האחורי- כשהוא כהה) אולי עדיף לבן?
ונראה לי שכדאי להקטין קצת את הויז'ואל בלוגו.

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים מקסים!
הראשון ודאי.

ואמנם אני ממש לא בתחום הזה, אבל אולי אולי -
בחלק האחורי משהו במסגרת העליונה והתחתונה מפריע לי. אולי הצבע, אולי הצורה. אולי כדאי לשלב משהו במה"בד" הסגול גם בחלק האחורי? אבל שוב, יכול להיות שאני טועה, אין לי שום ידע בתחום.

• הוסף לסימניות
יפה מאד. כדאי לדעתי ללכת על הכיוון של הראשון.
את המסגרת האפורה הייתי מנסה בלבן (בצד 2)
ואת הלוגו הייתי מקטינה מעט

• הוסף לסימניות
השני יפה! (הסגול לבן)
השקיפות של האוביקט והפרח - מיותר.
תנסי להוריד את המלבן המקווקו למטה - עד הסוף, ואת המלל שנמצא מתחת - תשימי ביישור מתחת ללוגו.
תנסי גם להכניס טיפה צבע, לדוג' בעיגול של הפרח - צבע בורדו-אדום, ובאותו צבע את המלל מאחורה, לא יודע, תנסי, זה היה נראה לי קצת סטטי ברגע הראשון...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהכיוון של הלוגו טוב, אבל עדיין קצת בוסרי.
כדי להרגיש את ה'פיקס' גם בלוגו הייתי חוקרת קצת על פרחים, איזה מהם ישדר 'פיקס'- מושלמות, סימטריה, יוקרתיות
ואז מעצבת את הפרח כפחות אילוסטרייטור ויותר דומה לפרח ממשי

• הוסף לסימניות
השם- האם הוא חייב להיות?ז"א המילה פיקס ממש לא משדרת משהו אמנותי כי אם מאוד ענייני וסטנדרטי, השם הזה מתאים הרבה יותר ליועצת אירגונית מאשר למעצבת ארועים. האם אי אפשר לשנות?

• הוסף לסימניות
אפרתה, היא כבר דנה על זה....
זה הלקוחה זה לא היא...

• הוסף לסימניות
לי יש בעיה עם הסלוגן "לאירוע מושלם" שמזכיר לי יותר "שזירת פרחים" מאשר הפקת אירוע גדול

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים. לקחתי את ההערות לתשומת ליבי.
אכן השם פיקס זה החלטה של הלקוחה, בסלוגן היא עדיין פתוחה. אדרבה, אם יהיה למישהו רעיון- אשמח.

• הוסף לסימניות
שתיהם ממש יפים , השני מזכיר יותר חנות בגדים מאשר מעצבת ארועים , הכיוון של הראשון יפה , אך יש עוד לפשט אותו , בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין לי זמן לחשוב

בקשר סלוגן נראה לי שצריך משהו בכיוון של "לדעת להרים אירוע" - משהו שידבר על הפקת אירוע בגדול

• הוסף לסימניות
יש כאן משהו חסר, נראה שאין בריף מוגדר ומסודר אלא 'מה שיוצא' חבל. המסר לא יעבור בצורה ברורה, אלא משהו סתמי וללא אמירה.
בכדי להצליח להגיע למסר נכון וקולע צריך לחשוב הרבה לפני כן, לא כל דבר שנראה יפה, מתאים למסר אותו רוצים להעביר.

• הוסף לסימניות
צודקת שרה, הכרטיסים די שונים בקונספט שלהם...
תסדרי לעצמך יותר את הקונספט שיוביל אותך במשך כל המיתוג...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה