כללי כרטיס ביקור - בקודש חזיתיך

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום לחברי האתר היקרים,

אשמח לשמוע חוות דעתכם המקצועית לגבי הכרטיס ביקור שהכנתי ללקוח

המצלם אירועים לחתונות + מגנטים,

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• CARD.jpg
    CARD.jpg
    1.1 MB · צפיות: 45
  • כרטיס ביקור.jpg
    כרטיס ביקור.jpg
    KB 60.7 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
למה 'בקודש חזיתיך'?
איך השם משרת ערכי מותג של צלמת?

• הוסף לסימניות
המיתוג הוא לא שלי,

בגדול קהל היעד הוא מגווני הציבור הדתי לאומי - חרדי לאומי,

הבידול שלהם הוא איכות הדפסה וצילום אומנותי,
הכרטיס ביקור אמור להדגיש את עניין הצילום יותר מהמגנטים, בעוד שהרולאפ שאני עתיד לעצב בע"ה
יהיה מיועד לעמדת המגנטים

• הוסף לסימניות
הכוונה, את הלוגו והשם לא אני בחרתי,
אבל את הזרימה עם "צבעי מפתח" שיתכתבו עם הלוגו, זה החלטה שלי שבחרתי בשבילם

• הוסף לסימניות
התמונה מתוקה בתור תמונה לאלבום משפחתי
לא למכור צלמת ברמת על.

הצבעים יפים
הלוגו דורש עוד ליטוש
(השם נראה לי לא מקובל- אבל אני לא מכירה את קהל היעד)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה,

איזה תמונה לדעתך תבטא יותר 'איכות של צילום', או 'צילום אומנותי' ?

• הוסף לסימניות
חשוב לציין שלא מדובר רק במיתוג לצלמת, אלא זה שם כללי גם לצילום ועריכת וידאו לאירועים וגם המגנטים,

הכרטיס מיועד לנשים באיזור קריית שמואל ולכן מדבר על הצלמת

• הוסף לסימניות
בס"ד

יפה, אפשר עוד לשפר. לתת יותר מקום לתמונה ולשפר את ההרכיה שבין הדברים.

• הוסף לסימניות
אני לא מתערבת לגבי המיתוג למרות שלדעתי הוא טעות גדולה.

לגבי הכרטיס: הוא מפרט על צלמת אירועים
ובתמונה רואים תצלום חוץ של ילד.

העיצוב עצמו די פשוט, בסיסי ומעט מיושן
צריך לבדוק איך אפשר לשפר.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
תודה רבה אשמח אם אפשר להסביר מה נותן תחושה של מראה מיושן,

ולעניין המיתוג, סתם מעניין אותי, מה רע במיתוג הזה?

נכון שאני הייתי אולי הולך על פונט אחר, בלוגו, אבל לפי מה שהבנתי מהלקוח זה סה"כ עובד דה פקטו..

• הוסף לסימניות
1. תמונה לא איכותית ולא מתאימה- בכל זאת אם מדובר על חתונות להדגיש את הנושא
2.העיצוב קצת מיושן (אם מבחינת צבעים ומבחינת המשחק( החלוקה שבין התמונה לשאר הכרטיס יפה-כן להמשיך בכיוון הזה רק לשנות את העיצוב למטה,ף בנוסף הייתי הולכת על צבעים בהירים
3. לא ממליצה לך לעשות עיצוב שקרוב לשוליים (הבס"ד והמסגרת) בבית הדפוס יכול להחתך בצד אחד יותר ובצד שני פחות וייתן חוסר בפורפורציה.

לגבי השם, לא מוצלח בעייני אבל זה כבר לא בעיה שלך,
אני כן הייתי אומרת משהו לצלמת על זה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בלי שאני מבינה במיתוג כלל, בתור סתם מישהי מקהל היעד אני ייתן את דעתי:
זה נשמע כמו שם של יודאיקה או הוצאת ספרים לספרי קודש או הכי הרבה וקרוב - מדור תמונות אדמורים ורבנים בעיתון ...משהו כזה..
אבל לא שם של צילום ארועים!
צילום אירועים אני רוצה שם שיזכיר לי משהו יפה ונוצץ או פסטורלי, משהו שידע לתפוס את הרגע ברגעים היפים בחיים. בקיצור משהו שיזכיר לי אירוע נוצץ/מרגש או צילום בכל דרך..
בקודש חזיתיך זה מידי מתחכם..וגם אחרי שהבנתי שזה קשור לצילום זה לא עשה לי חשק
לגבי התמונה - גם היא ממש לא קשורה גם לא הייתי שמה אותה לצלמת ילדים ובטח לא לצלמת ארועים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה